دولت به دنبال تحقق عدالت فرهنگی به معنای کامل در نقاط مختلف ایران است
وزیر ارشاد با اشاره به اینکه امروز به برکت انقلاب اسلامی، وضعیت بانوان بسیار پیش رونده و استثنایی است، گفت: بانوان امروزه از فضای کنشگری فراوانی در جامعه ایرانی بهره مند هستند، البته تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی اسماعیلی امروز پنجشنبه یازدهم اسفندماه در ضیافت بانوان عرصه فرهنگ، هنر و رسانه با تقدیر از حضور بانوان فرهیخته نقاط مختلف کشور در این مراسم گفت: دولت مردمی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هدف خود را تحقق شعار عدالت فرهنگی به معنای کامل آن در سراسر کشور قرار داده است، به این معنا که همه اقشار جامعه بدون توجه به تفاوت های منطقه ای، محلی، زبانی، جنسیتی و... بتوانند استعدادها و ظرفیت های بالقوه خود را به فعلیت برسانند.
وزیر فرهنگ ادامه داد: امروز به برکت انقلاب اسلامی، وضعیت بانوان بسیار پیش رونده و استثنایی است و بانوان از فضای کنشگری فراوانی بهره مند شده اند؛ البته تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
درباره عدالت فرهنگی که راه نجات اقتصاد سینمای ایران است / آیا سینماسازی در شهرستانها مسئله عدالت را حل میکند؟اسماعیلی با اشاره به تلاش های دولت مردمی و وزارت فرهنگ برای رفع موانع حضور بانوان در جایگاه های مدیریتی گفت: معتقدیم تاکنون در مدیریت اجرایی کشور به اندازه مورد انتظار از زنان استفاده نشده اما تلاش می کنیم با آماده کردن زمینه ها امکان بهره مندی از حضور بانوان براساس شایستگی و کارآمدی را فراهم کنیم.
وی اهدای جایزه ویژه وزیر فرهنگ با عنوان جایزه گوهرشاد در جشنواره های فجر را نمونه ای از توجه ویژه وزارت فرهنگ به بانوان کشور دانست و گفت: به عنوان عضوی از دولت هرجا نیاز باشد با افتخار از حقوق بانوان فرهیخته حمایت می کنم.
رویکرد دولت سیزدهم گسترش و تحقق عدالت فرهنگی استوزیر فرهنگ در پایان ابراز امیدواری کرد با برپایی جلسات تخصصی با حضور بانوان فرهیخته بخش های مختلف، علاوه بر آسیب شناسی مشکلات بانوان، زمینه بهره مندی دولت و حاکمیت از بانوان توانمند، بیش از پیش فراهم شود.
گفتنی است در این مراسم تعدادی از بانوان در حضور وزیر فرهنگ دغدغه های خود را مطرح کردند و با حضور وزیر فرهنگ از بانوان عرصه فرهنگ و هنر شامل زهره فیض الهی میناکار، انسیه شاه حسینی کارگردان سینما، ایران حدادگر طراح نقوش سنتی و فرش، اعظم بروجردی نمایشنامه نویس و کارگردان تئاتر، مریم پوریامین دبیر انجمن قلم، حوا صابر آملی منتقد و مدرس دانشگاه و راضیه تجار عضو انجمن قلم و نویسنده تجلیل شد، همچنین اسماعیلی در پایان از آثار هنرمندان زن در تالار وحدت بازدید به عمل آورد.