دولت خزانه خالی و کسری بودجه چگونه دست و دل باز شد؟!
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دنیای اقتصاد نوشت: درباره مسئله افزایش حقوقها، ادله بسیاری وجود دارد که انجام این سیاستها به این شکل و در این شرایط به صلاح ملک و مملکت نیست و لازم است هر چه سریعتر تصمیمگیران و دلسوزان واقعی این سونامی را متوقف کنند. دلیل اول و کافی برای هر فرد دلسوز، عاقل و صاحب خرد این است که خزانه خالی است! حتی بدتر، خزانه خالی کلی بدهی هم دارد که ظرف چند...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دنیای اقتصاد نوشت: درباره مسئله افزایش حقوقها، ادله بسیاری وجود دارد که انجام این سیاستها به این شکل و در این شرایط به صلاح ملک و مملکت نیست و لازم است هر چه سریعتر تصمیمگیران و دلسوزان واقعی این سونامی را متوقف کنند. دلیل اول و کافی برای هر فرد دلسوز، عاقل و صاحب خرد این است که خزانه خالی است! حتی بدتر، خزانه خالی کلی بدهی هم دارد که ظرف چند ماه دیگر باید بازپرداخت کند، لذا تا همین جای متن کافی است!
متاسفانه نظام دولتی سالها به غلط حقوق کارمندان متعدد و متنوع خود را کنترل میکرده و این روزها تلاش در همسانسازی دارد.
دولت به واسطه دسترسی به منابع به ظاهر بیحدوحصر بانک مرکزی، میتواند هرقدر که بخواهد حقوق کارمندان خودش را افزایش دهد، ولی بخش خصوصی چطور؟ مجلس و دولت محترم آیا به این فکر کردهاند که وقتی حقوق کارمندان دولت را افزایش دهند، بخش خصوصی چطور میتواند به فعالیت خود ادامه دهد؟ شنیدهها حاکی از آن است که در فصل بهار، دولت مستقر 53 هزار میلیارد تومان از صندوق تنخواه بانک مرکزی استفاده کرده است. سالی که نکوست از بهارش پیداست!
پس معلوم است که تصمیم بر این است که هزینههای این قبیل طرحها از جیب همه مردم و با رنگ و لعاب تورم تامین شود. نتیجه این سیاستها تورمهایی است که در چندماه آینده شاهدش خواهیم بود.
سیاستهای همسانسازی و افزایش حقوق باعث انتفاع تنها بخشی از مردم، که عموما زندگی متوسط به بالایی دارند، میشوند. ولی از تورم همه جامعه متضرر میشود و بارها نشان داده شده که قشر مستضعف، بیشترین ضرر را از این پدیده شوم میبینند.
منبع: روزنامه کیهان