دو کتاب جدید از شهید استاد مرتضی مطهری منتشر شد

دو کتاب روابط زن و مرد در اسلام و حق عقل در اجتهاد از استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری توسط انتشارات صدرا چاپ و راهی بازار کتاب شده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کتاب روابط زن و مرد در اسلام با 268 صفحه رقعی به قیمت 79000 تومان منتشر شده است. در بخشی از این کتاب آمده است: اسلام هر گونه معاشرت التذاذآمیز و هرگونه کامیابی جنسی را محدود به حدود همسر قانونی کرده است؛ یعنی به هیچ مردی اجازه التذاذ جنسی - به هر شکل باشد - از غیر آن زنی که قانونا زن اوست نمی دهد؛ یعنی آن مرد در مقابل آن زن و در مقابل خدا قانونا مسؤلیتهایی را پذیرفته است... از طرف دیگر، برای زن هر گونه عمل تحریک آمیز را نسبت به مردان جایز نمی داند؛ هر نوع تبرجی و هر نوع جلوه گری و خودآرایی و خودنمایی را برای غیر همسر قانونی او جایز نمی داند مگر در مقابل محارم... (صفحه 14 کتاب)
حق عقل در اجتهاد نیز در 112 صفحه رقعی و با قیمت، 35000 تومان به بازار کتاب آمده است. در بخشی از حق عقل در اجتهاد آمده: اینجاست که موقعیت حساس شیعه روشن می گردد؛ از طرفی به حق عقل اعتراف کرد و از طرفی قیاس و رأی های مبتنی بر ظن و گمان و تخمین را مردود شناخت؛ در حقیقت با واقع بینی زیاد به منطق واقعی قرآن پی برد. قرآن با بیانی هر چه تمام تر دعوت به تعقل می کند و اما پیروی از ظن و گمان را باطل می شمارد. (صفحه 44 کتاب)
برای سفارش هر دو کتاب روابط زن و مرد در اسلام و حق عقل در اجتهاد با 25 % تخفیف می توانید به صفحات این کتاب در سایت انتشارات صدرا مراجعه کنید.
5757
کد خبر 1694198