جمعه 15 فروردین 1404

دکتر مصدق

دکتر مصدق

وب‌گاه اقتصاد نیوز

احمدزیدآبادی، پژوهشگر سیاسی در برنامه شیوه گفت: من می خواهم با مردم حرف بزنم. ما تریبون نداریم. هر وقت حرفی زدیم سر از زندان درآوردیم. صدها نهاد در این کشور ساخته شده؛ که اینها وابسته به نظام هستند و به خود حق می دهند فعالیت ها و تصمیمات و رفتارهای دولتمردان را وتو کنند. الان امام جمعه مشهد می تواند کل دم و دستگاه دولت را وتو کند. این وتو غیرقانونی است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

احمد زید آبادی گفت: رابطه ایران با روسیه نامتعارف شده! نمی شود به روسیه گفت بالای چشمت ابروست! فوری می گویند این غربگراست!

وب‌گاه عصر ایران

حدادعادل گفت: بنده نه‌فقط غصه آن پلیسی را می‌خورم که گلویش را بریدند، نه‌فقط غصه آن پلیسی را می‌خورم که رویش بنزین ریختند و آتش زدند؛ هم غصه آن‌ها را می‌خورم و هم حتی برای آن جوان‌هایی که می‌آیند و شعار‌های هنجارشکن می‌دهند و تخریب می‌کنند و دستگیر می‌شوند و زندانی می‌شوند غصه می‌خورم.

وب‌گاه عرشه آنلاین

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: نکته ای که من همیشه نگران آن هستم این دغدغه است که جامعه ما به سرعت به سمت دو قطبی شدن پیش می‌رود. یک عده حزب‌الهی محض و یک عده هم صد درصد مخالف آنها

وب‌گاه خبر آنلاین

فارس نوشت: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نمی‌توانیم از امام فقط به یک قول ایشان اکتفا کنیم؛ امام آمد که بگوید حکم خدا؛ خب این حکم خدا را ما باید هم به صورت عقلانی تبیین کنیم و هم برای اجرایش راه عقلانی پیدا کنیم.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

حدادعادل گفت: نکته‌ای که آن را بسیار مهم می‌دانم رواج گفتمان عقلانی و استفاده از گفتمان عقلانی توسط متدینین و موافقان انقلاب است. بنده بیش از هر چیز، از این می‌ترسم که گفتمان انقلابی و اسلامی و دینی ما از عقلانیت تهی شود. اگر ما عقلانیت را از گفتمان انقلابی و اسلامی‌مان کنار بگذاریم یا تضعیف شود، به دست خودمان به این دوگانگی و دوقطبی شدن کمک کرده‌ایم.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نمی‌توانیم از امام فقط به یک قول ایشان اکتفا کنیم.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، غلامعلی حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست با اساتید دانشگاه تهران درخصوص حوادث اخیر اظهار داشت: اتفاقات این چند هفته از هر جهت اسباب تأسف است. بنده نه‌فقط غصه آن پلیسی را می‌خورم که گلویش را بریدند، نه‌فقط غصه آن پلیسی را می‌خورم که رویش بنزین ریختند و آتش زدند؛ هم غصه آن‌ها را می‌خورم و هم حتی برای آن جوان‌هایی که می‌آیند و شعار‌های هنجارشکن...

وب‌گاه خبر آنلاین

همشهری آنلاین نوشت: می‌شود چشم‌ها را بست و در یک لحظه به اعماق تاریخ سرک کشید. به محله‌های قدیم طهران، از دهات مهدی‌آباد و مجیدآباد «تهرانپارس» تا ده‌ونک خودمان و یا ده‌نارمق (نارمک) که تا همین 70 سال پیش سرحال و قبراق بود!

وب‌گاه عصر ایران

علی علائی گفت: با صراحت می‌توان گفت که سینمای ایران به لحاظ پرداخت به تفکرات و دغدغه‌های جوانان دهه هشتادی همچون بسیاری زمینه‌های دیگر بسیار کم‌کار بوده است و البته این موضوع در چند محور قابل بررسی است. اصولا اگر با تقریب علاقه‌مندی‌ها، دغدغه‌ها و سلایق جوانان و نوجوانان دهه هشتادی را در دسته سینمای کودکان و نوجوانان تعریف کنیم باید بگوییم بخش اصلی تولیداتی که سینمای ایران سال‌ها از...

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: ابراهیم گلستان از هنرمندان پرکاری محسوب می‌شود که در زمینه‌های مختلف از عکاسی گرفته تا فیلم‌سازی و نویسندگی کارنامه‌ی پرحجمی دارد. این هنرمند که مدت‌هاست خارج از کشور سکونت دارد، قاب‌های ماندگاری مانند تصویری تاریخی از دادگاه دکتر مصدق را به ثبت رسانده است؛ اما ابراهیم گلستان که حالا یک قرن زندگی کرده است، در عالم هنر واقعا چه جایگاهی دارد؟

وب‌گاه 55 آنلاین

در حدود 100 سال اخیر سیاستمداران آمریکایی در چند مقطعِ تاریخی ضرباتِ کُشَنده ای به ایرانیان و نسل های بعدیِ آنها وارد کردند... ضرباتی که چند نسل از فرزندانِ ایران زمین تاوان آن را داده و همچنان می دهند.

وب‌گاه عصر ایران

شصت و هشتمین سال روز اعدام مرتضی کیوان با سال‌های قبل یک تفاوت بارز دارد؛ این که امسال امیر هوشنگ ابتهاج (سایه) که هرگز یاد او را به باد فراموشی نسپرد هم چشم از جهان بسته و رفته است...

خبرگزاری دانا

خاضع گفت: راهپیمایی روز جهانی مبارزه با استکبار جهانی یعنی یوم الله 13 آبان در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود.

وب‌گاه الف

استاد بازنشسته دانشگاه تهران و معاون اسبق وزیر علوم گفت: توان و تاریخ دانشگاه‌ها نشان می‌دهد که آنها علاوه بر انجام ماموریت اصلی خود، همواره جایگاهی برای دفاع از عدالت، عدالت اجتماعی، آزادی‌های جامعه، دفاع از کیان ملی و دفاع از کیان روشن‌فکری دینی بوده‌اند؛ در واقع، هرکدام از این موارد جزو کارکردهای ویژه دانشگاه علاوه بر کار علمی بوده است.