پنج‌شنبه 10 آبان 1403

دیوان محاسبات و دانشگاه تهران تفاهنامه همکاری امضا کردند / تاکید دستغیب بر لزوم توسعه همکاری‌های دوجانبه میان نهاد‌های نظارتی و مراکز آموزش عالی

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
دیوان محاسبات و دانشگاه تهران تفاهنامه همکاری امضا کردند / تاکید دستغیب بر لزوم توسعه همکاری‌های دوجانبه میان نهاد‌های نظارتی و مراکز آموزش عالی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، دکتر سیداحمدرضا دستغیب در این جلسه، ضمن قدردانی از حضور رئیس و مدیران دانشگاه تهران در دیوان محاسبات، گفت: سیاست ما در این نهاد نظارتی، همکاری بیش از پیش با مراکز دانشگاهی است تا از ظرفیت‌های موجود در حوزه آموزش عالی کشور در جهت رفع نقایص و پیشبرد اهداف کشور استفاده کنیم. رئیس کل...

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، دکتر سیداحمدرضا دستغیب در این جلسه، ضمن قدردانی از حضور رئیس و مدیران دانشگاه تهران در دیوان محاسبات، گفت: سیاست ما در این نهاد نظارتی، همکاری بیش از پیش با مراکز دانشگاهی است تا از ظرفیت‌های موجود در حوزه آموزش عالی کشور در جهت رفع نقایص و پیشبرد اهداف کشور استفاده کنیم.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با اشاره به ضرورت توسعه بیشتر همکاری‌های دوجانبه میان نهاد‌های نظارتی و مراکز آموزش عالی، تاکید کرد: متاسفانه بعضاً می‌بینیم که آموخته‌های دانشجویان فارغ التحصیل و جذب شده در نهادها، متناسب با نیاز‌های سازمان‌ها و دستگاه‌های کشور نیست؛ از این رو وقت بسیار زیادی از نیروی انسانی جدیدالورود، صرف آشنایی و سازگاری با دستگاه کارفرما می‌شود.

دکتر دستغیب همچنین تصریح کرد: از آنجا که برخی ماموریت‌های دیوان محاسبات در ذیل سرفصل‌های «حسابرسی» و «امور حقوقی» دسته بندی می‌شوند، دانشگاه تهران به عنوان دانشگاهی معتبر، می‌تواند علاوه بر مساعدت در حوزه‌هایی همچون حکمرانی، اقتصاد، مالکیت عمومی و حسابرسی عملکرد، با تمهید سرفصل‌های درسی و حتی تأسیس میان رشته در زمینه حقوق حسابرسی، یاری دهنده این نهاد نظارتی در انجام وظایف قانونی خود باشد.

دکتر سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران نیز در این نشست، ضمن تجلیل از نگاه ویژه دیوان محاسبات کشور برای تعامل با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی، بیان داشت: دیوان محاسبات بعنوان دستگاه نظارتی، نقشی بسیار مهم در امر رعایت مقررات و عدم انحراف از بودجه را بر عهده دارد و در عین حال شاید به علت گستردگی وظایف و بضاعت محدود در نیروی انسانی، نتواند پاسخگوی همه نیاز‌های کشور در زمینه رسیدگی مالی باشد.

وی در ادامه تاکید کرد: برای جبران این خلا، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی می‌توانند کمک حال نهاد‌های نظارتی همچون دیوان محاسبات کشور باشند تا با ارتقای تعاملات و افزایش همکاری ها، نظارت اثربخش و موثر بر نحوه صحیح هزینه کرد بودجه را داشته باشند.

رئیس دانشگاه تهران، با برشماری دیگر محاسن افزایش مناسبات، میان دستگاه‌های نظارتی و مراکز آموزش عالی، خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات مهمی که می‌توان در راستای کمک به دیوان محاسبات انجام داد، تعریف کارویژه برای دستگاه‌ها در قالب «حسابرسی داخلی» است تا هر مجموعه‌ای پیش از ورود نهادی نظارتی همچون دیوان محاسبات، اقدامات پیشگیرانه را انجام داده باشد.

وی افزود: اگر مبحث «حسابرسی داخلی» در میان دستگاه‌های کشور شایع شود، دیگر دیوان محاسبات وقت ارزشمند خود را صرف امور اولویت دارتری مثل حسابرسی عملکرد خواهد کرد.

گفتنی است در پایان این جلسه، تفاهمنامه همکاری مشترک میان رئیس کل دیوان محاسبات کشور و رئیس دانشگاه تهران، به امضا رسید.