رانش زمین
رانش زمین
اقتصادنیوز: شمار کشته های زمین لرزه 5.6 ریشتری اندونزی به 162 نفر رسید.
زمین لرزه ای به بزرگی 5.6 درجه در مقیاس امواج درونی زمین روز دوشنبه اندونزی را لرزاند، مرکز این زمین لرزه که در عمق 10 کیلومتر از سطح زمین رخ داد، در منطقه ای در استان جاوا در غرب اندونزی بود اما در شهر جاکارتا پایتخت این کشور نیز کاملا احساس شد.
کانون این زمین لرزه 5.6 ریشتری در شهر سیانجور (Cianjur) و در عمق 10 کیلومتری از سطح زمین بوده است.
اسلو لوریس (چشمگرد تنبل) دقیقا چیست؟ آیا واقعا آنها اینقدر کشنده هستند؟ چرا تعداد آنها در حال کم شدن است؟ و آیا واقعا آنها قدرتهای فراطبیعی دارند؟
اسلو لوریس (چشمگرد تنبل) دقیقا چیست؟ آیا واقعا آنها اینقدر کشنده هستند؟ چرا تعداد آنها در حال کم شدن است؟ و آیا واقعا آنها قدرتهای فراطبیعی دارند؟
مختار اندرخور فرماندار شهرستان مارگون، از انسداد راه ارتباطی 15 روستای مارگون در یاسوج خبر داد و ستاد بحران کهگیلویه و بویراحمد به عشایر و کشاورزان هشدار داد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به بارندگی اخیر در استان عشایر برای جلوگیری از هر گونه خسارت احتمالی مراقب باشند.
استادیار محیط زیست و منابع طبیعی دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان گفت: تغییرات اقلیمی باعث تیرهتر شدن اقیانوسها و ذوب شدن یخچالهای عظیم و بروز فجایع زیست محیطی و در نتیجه تاثیر بر وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشورها با کاهش تولید ناخالص میشود.
جمعیت این شهر که در حال حاضر منطقهای خالی از سکنه است، در سال 1891 نزدیک به 2000 نفر بوده است.
محمد مشتری با اشاره به تخریب بخشی از جاده محور خندقلو متاثر از رانش زمین گفت: وقوع پدیده های رانش زمین و فرونشست برخی از جاده های روستایی و اصلی استان را تهدید می کند.
تصاویری از وضعیت خیابان های شیراز بعد از بارندگی شدید دیشب منتشر شده است.
بر اساس هشدارهای هواشناسی، میزان بارشها بین 40 تا 80 میلی متر پیشبینی شده است که با توجه به مدت زمان کم آن، احتمال وقوع سیل در مناطق اعلام شده وجود خواهد داشت.
بر اساس اعلام مقامات فیلیپین، بیش از 100 نفر در جریان طوفان در این کشور کشته شدند.
مقامات فیلیپین اعلام کردند به دنبال بارش باران های سیل آسا و رانش زمین حداقل 42 نفر کشته و 16 نفر دیگر مفقود شدند.
وزیر کشور محلی فیلیپین گفت: بسیاری از افراد در سه شهر در استان ماگویندانائو که بشدت آسیب دیده است، توسط آبهای سیل آسا غرق و یا در اثر رانش جان باختند.
محققان یک شرکت دانشبنیان مستقر در پارک فناوری پردیس با سرمایهگذاری 10 میلیارد ریالی موفق به ساخت محصولی تحت عنوان ربات شیارزن چاه عمیق با هدف احیاء و آبدهی مجدد چاههای عمیق شدند.