سه‌شنبه 6 آذر 1403

رتبه بندی بین‌المللی دانشگاه‌ها به مدرسان بستگی دارد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
رتبه بندی بین‌المللی دانشگاه‌ها به مدرسان بستگی دارد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: در دورانی به سر می‌بریم که بسیاری از امتیازاتی که دانشگاه‌ها را در سطح بین‌المللی برجسته می‌کند به نقش مدرسان آن در تربیت نیروی انسانی، رفع نیازهای جامعه و توسعه علم دانش بستگی دارد.

پیمان دانش کار آراسته عصر دوشنبه 27 اردیبهشت در آیین قدردانی از اساتید برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس بیان کرد: هر ساله انتخاب مدرس نمونه به شیوه‌های مختلف انجام می‌شود اما امسال به دلیل حاکمیت بیماری کرونا این مهم با تاخیر انجام شد.

او با بیان اینکه مدرسان دانشگاه به دلیل بیماری کرونا متحمل زحمات زیادی شدند، افزود: تدریس، ارزیابی دانشجویان و تهیه منابع اساتید را به زحمت زیادی انداخته است.

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: اگر موفقیتی ایجاد شده و دانشگاه علی‌رغم تعطیل شدن کلاس‌های حضوری توانسته به فعالیت خود ادامه دهد به دلیل تحمل زحمات زیاد توسط اساتید است.

آراسته تصریح کرد: زیرساخت و ساختمان، آزمایشگاه و کارگاه جزو بدیهیات یک مجموعه آموزشی است اما آن چیزی که موجب ارتقای رتبه دانشگاه‌ها می‌شود به اساتید آن بستگی دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه در سال 99 با توجه به گسترش بیماری کرونا آموزش‌ها به صورت مجازی برگزار شد، گفت: یکی از اقدامات مطلوب این دانشگاه راه‌اندازی سامانه بومی آموزش مجازی بود که ریسک بزرگی مبنی بر اینکه سامانه را خودمان اجرا کنیم، پذیرفتیم.

حبیب دانش‌منش افزود: علی‌رغم همه دغدغه‌ها دو نیمسال از این سامانه استفاده شده و به گفته بسیاری یک سامانه موفق با کیفیت خوبی بوده و توانسته به خوبی خدمات آموزشی را در دسترس دانشجویان قرار دهد.

او با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی و کارآفرینی دانشگاه نیز در کنار آموزش مجازی تداوم یافت، به برگزاری بیش از 12 رویداد شتاب به عنوان مدعای این مصداق اشاره کرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس همچنین از اساتید به عنوان مدافعان فرهنگ و دانش یاد کرد و گفت: تدریس در این شرایط بسیار سخت است و همه افراد در عرصه فعالیت‌های اجتماعی در شرایط کرونایی مجاهدت می‌کنند.

دانش‌منش خاطرنشان کرد: فارس از جمله واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی است که دو مرکز به مجموع واحدهای دانشگاهی اضافه خود کرده است.

او با بیان اینکه مراکز دانشگاهی در انتخاب مدرسین برتر نقش پررنگی داشتند، گفت: 33 پرونده از شش حوزه صنعت، خدمات، کشاورزی، فرهنگ و هنر، علوم پایه و علوم و معارف اسلامی مورد بررسی قرار گرفت و نهایتا شش نفر مدرس برتر انتخاب شدند.

انتهای پیام