رتبه سوم تبریز از لحاظ نوسازی بافت فرسوده در سطح کشور
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: کلانشهر تبریز از لحاظ نوسازی بافت فرسوده در رتبه سوم کشوری قرار دارد.
محمد آئینی در حاشیه سفر به تبریز و بازدید از پروژههای نوسازی و بازآفرینی شهری اظهار کرد: تبریز در حوزه بازآفرینی شهری و نوسازی بافت فرسوده از شهرهای پیشتاز کشور بوده و آذربایجان شرقی نیز در رتبه چهارم کشور در نوسازی بافت فرسوده کشور قرار دارد.
وی با بیان اینکه روند نوسازی بافت فرسوده در کشور شتاب بیشتری گرفته است، افزود: بر اساس تسهیلات نهضت ملی مسکن، تسهیلات ارزان قیمت اشتغالزایی در این حوزه و اجرای بسته 19 بندی که مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران را به همراه داشته، به شهرداریها اجازه داده شد متناسب با شرایط اقلیمی و اجتماعی خود بسته خاص خود را تنظیم کنند که تبریز در این زمینه از شهرهای پیشرو بود.
آئینی ادامه داد: با تمهیدات اتخاذ شده به ویژه توسط معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تبریز بسته تشویقی خاص شهر تبریز نیز تدوین و مصوب شد و در حال حاضر اجرایی میشود. از شهرداری تبریز جهت پیشتازی در این امر قدردان هستیم و خوشبختانه آمارها نشان میدهد روند نوسازی تسریع یافته و در مجموع در کشور نوسازی بیش از 262 هزار واحد مسکونی از ابتدای دولت سیزدهم در بافت های فرسوده آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی از لحاظ نوسازی بافت فرسوده و بازآفرینی شهری پس از استانهای تهران، خراسان رضوی و اصفهان در رتبه چهارم کشوری قرار دارد، یادآور شد: همچنین کلانشهر تبریز از لحاظ نوسازی بافت فرسوده در رتبه سوم کشوری قرار دارد.
آئینی با قدردانی از عملکرد معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تبریز به جهت تسریع در اجرای مسیرگشایی امتداد 45 متری انقلاب تصریح کرد: کارسازی و اجرای عملیات محور 45 متری که محلات حاشیه نشین و سکونتگاههای غیر رسمی تبریز همچون یوسف آباد، خلیل آباد و احمدآباد را تحت تاثیر خود قرار داده و مرغوبیت ایجاد میکند و ثروت مردم در این مناطق افزایش مییابد و همین امر باعث می شود در آینده نوسازی و مقاوم سازی در این محلات شتاب گرفته و شرایط سکونت بهتری برای مردم ایجاد کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی همچنین با بیان اینکه شهرداریها در مرحله صدور پروانه ساختمانی و مابقی هزینهها مشوقهای خوبی برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفتهاند، ادامه داد: بستههای تشویقی برای بافت فرسوده در شهرها حداقل 50 درصد و در کلانشهرهای مشهد و تبریز تخفیف 80 درصدی در صدور پروانه ساختمانی و هزینهها اعمال میشود.