رتبه کشوری بنیاد خیران حامی دانشگاه تربتحیدریه
تربت حیدریه - ایرنا - رییس دانشگاه تربتحیدریه گفت: بر اساس آخرین ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بنیاد خیران حامی دانشگاه تربت حیدریه در بین دانشگاههای سطح سه، رتبه نخست و در بین مجموع دانشگاههای سطوح یک و دو و سه، رتبه پنجم کشور را کسب کرد.
دکتر عباس خاشعیسیوکی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نتایج ارزیابی صورت گرفته دیروز منتشر شده است که در آن دانشگاه های آیتالله حائری میبد، بزرگمهر قائنات، سلمان فارسی کازرون، کوثر بجنورد، ملایر، نهاوند، نیشابور و تربتحیدریه در زمره دانشگاههای سطح سه قلمداد شده اند.
وی گفت: بر این اساس در آیین پایانی اجلاس روسای دانشگاهها، پژوهشگاهها و پارکهای علم و فناوری سراسر کشور که در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران برگزار شد، لوح یادبودی توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به بنیاد امور خیران دانشگاه تربت حیدریه اهدا شد.
خاشعیسیوکی اظهار داشت: این افتخار بزرگ و کسب موفقیت، بیشک مرهون سخاوت و بزرگاندیشی اعضای بنیاد امور خیران حامی این دانشگاه است که از مهر سال 1396 فعالیت خود را آغاز کردهاند.
وی گفت: اهدای پنج هکتار زمین و 2 هزار متر سوله مرکزی دانشگاه توسط خیر نیک اندیش عباس کریمی، اهدای سه هکتار زمین توسط ورثه خیر نیک اندیش مرحوم حاج محمد نوریان، اهدای 100 هکتار زمین در بهترین نقطه شهر فیضآباد (مرکز شهرستان مه ولات) توسط خیر نیک اندیش حاج اسماعیل افرازی به منظور توسعه دانشگاه تربتحیدریه و اهدای پنج هکتار زمین در منطقه "جلگه رخ" توسط خیر نیک اندیش محمود فرشیدی برای ایجاد دانشکده کشاورزی، از جمله حمایتهای خیران از دانشگاه تربتحیدریه بوده است.
خاشعیسیوکی در ادامه به شرح گوشهای از اقدامات خیرخواهانه "مهدی مروجتربتی" عضو شاخص این بنیاد پرداخت و گفت: ساخت هشت سالن چندمنظوره ورزشی در مشهد و تربتحیدریه، دیوارکشی و جاده سازی اطراف سالن و انعقاد تفاهمنامه و کلنگزنی ساخت خوابگاه دانشجویی گوشهای از خدمات این فرهنگدوست تربتی است.
وی افزود: بورسیه تحصیلی تربتی های دارنده رتبههای زیر هزار کنکور سراسری در سه سال اخیر، اهدای کارت هدیه به 422 نفر از دانشجویان بیبضاعت دانشگاههای تربتحیدریه به میزان 633 میلیون ریال و همچنین بورسیه ورزشی ورزشکاران دختر و پسر حائز مقام مسابقات کشوری، آسیایی و جهانی اهل تربت حیدریه از دیگر اقدامات خیرخواهانه مروج تربتی بوده است.
مقدمات تاسیس دانشگاه تربتحیدریه با راهاندازی آموزشکده فنی در سال 1384 انجام شد که در سال 1391 با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه ارتقا یافت.
مرکز شهرستان 225 هزار نفری تربتحیدریه در 150 کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.