رحیمپور ازغدی: دوران راحتی صداوسیما تمام شد / در سالهای آینده صد رسانه در عرض هم هستند
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، روز شنبه -6 خرداد ماه - در مراسم افتتاح رادیو تبیین اظهار داشت: در رسانه باید دو نکته احراز شود. یکی این که مردم باید به پیام آور اعتماد داشته باشند. اعتماد به معنای باور کردن آن کسی است که دارد حرف میزند. ثانیا پیام چیزی نیست که گفته می شود. پیام درد و نیاز و مساله است. اگر مساله و درد مخاطب را دانستی و اعتمادش را جلب کردی، پیامت اثر می گذارد. رحیمپور...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، روز شنبه -6 خرداد ماه - در مراسم افتتاح رادیو تبیین اظهار داشت: در رسانه باید دو نکته احراز شود. یکی این که مردم باید به پیام آور اعتماد داشته باشند. اعتماد به معنای باور کردن آن کسی است که دارد حرف میزند. ثانیا پیام چیزی نیست که گفته می شود. پیام درد و نیاز و مساله است. اگر مساله و درد مخاطب را دانستی و اعتمادش را جلب کردی، پیامت اثر می گذارد.
رحیمپور ازغدی افزود: حرفهای خوب را قبل از ما زیاد گفتند و حرف خوبی که گفته نشود نیست. ما خیال می کنیم هرچه بلندتر و بیشتر حرف بزنیم بیشتر اثر می گذارد، در حالی که هر چه درست تر حرف بزنیم و به موقع حرف بزنیم پیام بهتر منتقل می شود.
با یک موج رادیو مسیر افکار عمومی را تغییر دهیم
وی با اشاره به آیاتی از قرآن توضیح داد: خدا در قرآن به انبیا می فرماید که به مردم بگویید شغل ما پیغمبری نیست و غیرانتفاعی خدمت میکنیم. مخاطب باید ما را باور کند. در این صورت میتوانیم با یک موج رادیو مسیر افکار عمومی را تغییر دهیم. البته یک تاکنیک رسانه ای وجود دارد که نظام سرمایهداری با بمباران افکار عمومی یک حرف مفت را با رسانه های متعدد تحمیل میکنند. در دورانی که رسانه آمده فاصله ما با نسل قبل بیشر شده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این که میخواهم آژیر خطر را به صدا درآورم افزود: با روالی که داریم پیش می رویم، تا ده بیست سال دیگر رسانه ملی واحد نداریم. فضای مجازی و ماهواره رقبای رسانه ملی هستند و همین الان بخشی از ذهن و باور مخاطب را در اختیار گرفته اند. مخاطب از یک واقعه سه خبر می شوند و اگر هم مخاطب اعتماد داشته باشد اعتمادش تقسیم بر سه می شود. در سالهای آینده صد رسانه در عرض هم هستند. صداوسیما در سی، چهل سال گذشته تقریبا بدون رقیب و راحت بود. ولی الان دوران راحتی تمام شد.
نگرانی دشمن از عقلانیت ما مدیر پژوهشگاه دانشهای بنیادی در ادامه مراسم گفت: همه در معرض تهاجم هستیم، برای اینکه تحرک ما جهاد محسوب شود، بایستی نیت خالص داشته باشیم. ما باید به سلاح بصیرت خود را مسلح کرده و دنبال کار باشیم. بصیرت شاخصه های مختلفی چون «فهم واقع بینانه» دارد. امروز زندگی مدنی به دلیل انقلاب دیجیتال با امواج عظیمی از اطلاعاتنما پر شده است.
محمدجواد لاریجانی تصریح کرد: در حال حاضر غرب از موشک و دسترسی هسته ای ما نگران نیست، بلکه از عقلانیت ما نگران است. نباید از دفاع از اسلام پشیمان شویم، باید با شجاعت در جهاد تبیین نقش داشته باشیم. نظام مدنی ما بزرگترین دستاورد است و این تجربه چالش بزرگی برای غرب است. چون معتقدند سکولاریسم لیبرال انتهای رشد بشر است. وقتی انقلاب پیروز شد چندین شبهه پیدا شد که اسلام دین خصوصی است و به درد امروز نمیخورد. حضرت امام جلوی این شبهات مثل کوه ایستاد. امام می خواست ما شجاعانه فکرمان را بیان کنیم.
وی انتخابات را ناموس جمهوری اسلامی خواند و گفت: انتخابات باید با رقابت صحیح باشد. همه باید وارد شویم که انتخابات خوب صورت گیرد. در نظام جمهوری اسلامی من کسی را انتخاب می کنم که بازوی خوبی برای ولایت باشد و در واقع فلسفه رای کمک به ولی امر است.
رفراندوم حجاب خلاف قانون اساسی است
لاریجانی با اشاره به مساله رفراندوم گفت: در انگلستان 3 رفراندوم در طول 500 سال برگزار شده و در امریکا هیچ رفراندوم صورت نگرفته است. برخی میگویند حجاب به رفراندوم گذاشته شود. در حالی که نمیدانند رفراندوم حجاب خلاف قانون اساسی است. مگر در امریکا اجازه می دهند بر اساس قوانین اساسیشان تصمیمی گرفته شود؟ حد برهنگی در همه جای دنیا تعریف شده که قوی ترین آن در آمریکاست. همان پلیسی که دزد را می گیرد با برهنگی مقابله می کند. در امریکا اگر خانمی در بانک برهنه باشد جلوی بانک او را می گیرند. طبق قانون میگویند شما گسل در اخلاق عمومی ایجاد کردید. به تازگی خانمی که لباس تنگ داشت را از هواپیما پیاده کردند. حتی اگر خانمی برهنه پشت پنجره خانه اش باشد، کسی که در خیابان دیده می تواند به پلیس زنگ بزند و اطلاع بدهد.
در انتهای این برنامه از ناخدا محمدگل بازگیر جانشین عملیات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از ناوگروه 86 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تقدیر و تشکر شد.
منبع: ایرنا