چهارشنبه 21 مرداد 1405

رزمایش همدلی ضرورتی برای کاهش مشکلات اقتصادی نیازمندان است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رزمایش همدلی ضرورتی برای کاهش مشکلات اقتصادی نیازمندان است

یاسوج - ایرنا - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد گفت: رزمایش ملی همدلی، مواسات و کمک مؤمنانه ضرورتی برای کمک به کاهش مشکلات اقتصادی آسیب دیدگان کرونا و نیازمندان کشور و این استان است.

قباد مبشری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اجرای این رزمایش ملی در کشور و کهگیلویه و بویراحمد پاسخگویی به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از محرومان در ماه رمضان امسال است.

وی افزود: انتظار می رود که خیران، مردم و دستگاه های اجرایی کشور و کهگیلویه و بویراحمد برای تحقق هر چه مطلوب تر این رزمایش ملی با جدیت وارد میدان عمل شوند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: هفت آشپزخانه اطعام مهدوی از سوی کمیته امداد این استان برای کمک به تحقق این رزمایش ملی در استان ایجاد و راه اندازی شده است.

مبشری عنوان کرد: غذای گرم در این آشپزخانه ها با کمک خیران و مردم کهگیلویه و بویراحمد همراه با رعایت کامل مسائل بهداشتی طبخ و بین افراد و خانوارهای نیازمند استان توزیع می شود.

وی ابراز داشت: توزیع غذای گرم و بسته های معیشتی در قالب رزمایش ملی کمک مؤمنانه بین نیازمندان کهگیلویه و بویراحمد تا پایان ماه رمضان امسال ادامه دارد.

مبشری گفت: دفاتر کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد آماده دریافت کمک های خیران و مردم این استان برای طبخ و توزیع غذای گرم بین نیازمندان استان است.

45 هزار و 126 خانوار با جمعیتی افزون بر 110 هزار نفر زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد هستند.

*س_برچسب‌ها_س*