رسیدگی به وضعیت بازار سرمایه هرچه سریعتر در دستور کار قرار گیرد

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت که باید هر چه سریعتر رسیدگی به وضعیت نابسامان بازار سرمایه کشور در دستور کار قرار گیرد.
محمدرضا پورابراهیمی در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی در اخطاری گفت: بازار سرمایه یکی از ارکان مهم توسعه اقتصادی کشوری است که دچار وضعیت خاصی شده و باید پیگیری شود؛ این بازار متعلق به میلیونها نفر از افراد جامعه است. امروز 50 میلیون نفر ذینفعان سهام عدالت و همچنین صندوقهای بازنشستگی مجموعههای مهمی از سهامداران هستند که در این بازار ذینفعند.
وی با بیان اینکه تصمیمات غیرراهبردی و غیرکارشناسی دولت در بخشهای مختلف، بازار سرمایه را با چالش جدی روبرو کرده است، گفت: روز گذشته جز یک تا دو مورد، اغلب سهام شرکتها منفی بود و این وضعیت نگران کننده است لذا لازم است جلسه فوق العادهای در کمیسیون اقتصادی با حضور وزرای نفت، صمت و اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار شود.
پورابراهیمی بر لزوم رسیدگی عاجل به وضعیت نابسامان بازار سرمایه کشور تاکید کرد.
عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس در پاسخ به این اخطار گفت: ضروری است این مساله پیگیری شود.
باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس