رسیدگی 92 درصدی تعزیرات مشهد به پرونده های قاچاق
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا صادقی معاون توسعه، مدیریت منابع انسانی سازمان تعزیرات حکومتی با همراهی شیخ زاده رئیس اموال تملیکی استان خراسان رضوی به منظور بررسی وضعیت تعیین تکلیف کالاهای مربوط به پروندههای قاچاق تعزیرات از انبارهای اموال تملیکی بازدید کرد. محمدحسین شیخ زاده رئیس اموال تملیکی خراسان رضوی در این بازدید گفت: اختلاف پرونده اموال تملیکی با تعزیرات حکومتی...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا صادقی معاون توسعه، مدیریت منابع انسانی سازمان تعزیرات حکومتی با همراهی شیخ زاده رئیس اموال تملیکی استان خراسان رضوی به منظور بررسی وضعیت تعیین تکلیف کالاهای مربوط به پروندههای قاچاق تعزیرات از انبارهای اموال تملیکی بازدید کرد.
محمدحسین شیخ زاده رئیس اموال تملیکی خراسان رضوی در این بازدید گفت: اختلاف پرونده اموال تملیکی با تعزیرات حکومتی مشهد 400 پرونده بوده که در بررسیها مشخص شد؛ حکم این پروندهها توسط تعزیرات صادر شده است.
وی دلیل تعیین تکلیف نشدن این 400 پرونده را نبود سامانه ارتباط آنلاین بین این دو سازمان عنوان کرد و افزود: با همکاری تعزیرات حکومتی، پروندهها بررسی و پس از تطبیق با کالاهای موجود در انبار و تهیه بدل پرونده، رای تعزیرات در مورد سرنوشت این کالاها اجرایی میشود.
شیخ زاده اظهار داشت: برخی از صاحبان این 400 پرونده در رسیدگیهای غیابی حکم برائت گرفته اند اماعلیرغم پیگیری مراجعهای برای تحویل کالا نداشتند که این کالاها شامل پوشاک، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم یدکی و... است. براساس آمارها، تعزیرات حکومتی مشهد از ابتدای سال تاکنون 2 هزار و 527 پرونده وارده قاچاق داشته که به 2 هزار و 388 مورد رسیدگی و صدور حکم شده است و این به معنای عملکرد 92 درصدی تعزیرات مشهد در رسیدگی و تعیین تکلیف کالاهای قاچاق است.
در این بازدید رضا طاهری کدخدا مدیرکل حوزه ریاست و هماهنگی امور استانها، سیداحد یوزباشی رییس شعبه پرونده مهم و ملی و مدیرکل حقوقی سازمان و شهرام محسنی مدیرکل رواب عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی نیز حضور داشتند.