رشد پذیرش دانشجو در دانشگاه جامع / برای اولین بار آزمون «تعیین علاقه شغلی» برگزار میشود
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح امروز نشست خبری محمدحسین امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اصحاب رسانه برگزار شد. در این نشست خبری امید وضعیت دانشگاه جامع را نسبت به سایر دانشگاهها در پذیرش دانشجو مناسب دانست و گفت: در سال تحصیلی 99-98 با رشد 20 درصدی نسبت به سال گذشته حدود 159 هزار و 830 نفر پذیرش دانشجو داشتیم. رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه تعداد...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح امروز نشست خبری محمدحسین امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اصحاب رسانه برگزار شد. در این نشست خبری امید وضعیت دانشگاه جامع را نسبت به سایر دانشگاهها در پذیرش دانشجو مناسب دانست و گفت: در سال تحصیلی 99-98 با رشد 20 درصدی نسبت به سال گذشته حدود 159 هزار و 830 نفر پذیرش دانشجو داشتیم.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه تعداد 90 هزار و 39 نفر برای مقطع کاردانی و 69 هزار و 791 نفر برای کارشناسی پذیرش شدند، عنوان کرد: خوشبختانه عملکرد دانشگاه در این سالها به گونهای بوده که توانستیم رشد پذیرش دانشجو را شاهد باشیم.
وی افزود: این آمار از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به ما اعلام شده است و به دلیل مشکلات پیش آمده ممکن است تعدادی از این افراد انتخاب رشته نکرده باشند.
امید بیان کرد: بر همین اساس برای سال تحصیلی آینده پیشبینی میکنیم که رکورد جدیدی را در پذیرش دانشجو ثبت کنیم، چون سبد کاملی از رشته گرایشهای مختلف را در سراسر کشور داریم و در شرایط فعلی مردم ترجیح میدهند در شهرهای خود به تحصیل بپردازند تا اینکه بخواهند ریسک ابتلا به بیماری را بپذیرند.
ثبتنام دانشگاه جامع از 4 شهریور آغاز میشود
وی اظهار داشت: ثبتنام و پذیرش دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی برای سال تحصیلی 1400-1399 با اندکی تاخیر از شهریور ماه آغاز خواهد شد براین اساس ثبتنام کاردانیها از 4 تا 11 شهریور و ثبتنام کارشناسیها از 11 تا 17 شهریورماه انجام میگیرد.
85 درصد فارغالتحصیلان دانشگاه جامع شاغل هستند
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی درباره رصد اشتغال فارغالتحصیلان تصریح کرد: در سه سال اخیر از طریق پیامک یا ایمیل از فارغالتحصیلان دانشگاه درباره وضعیت اشتغالشان سوال میکنیم و با این نظرسنجی مشخص شد که از سال 96 تا 98 شاغلین دانشگاه از 65 درصد به 85 درصد رسیدهاند همچنین تعداد افرادی که در رشتههای مرتبط خود کار میکنند از 22 درصد به 33 درصد رشد داشته است.
وی وضعیت اشتغال مناسب فارغالتحصیلان این دانشگاه را دلیلی برای رشد پذیرش دانشجویان دانست و ادامه داد: رصد اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاه شهریورماه امسال مجددا انجام میشود و بنا داریم شهریور هر سال این رصد شغلی را پیگیری کنیم.
دانشگاه علمی کاربردی از 25 تیرماه مدرسه کسبوکار برگزار میکند
امید با اشاره به برنامه تازه دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: از امسال انجام کار جدیدی را تحت عنوان مدرسه کسب و کار جامع در دستور کار قرار دادیم (هم اکنون در مرحله تست است) که به صورت مجازی برگزار میشود و هیچ محدودیتی برای پذیرش افراد گوناگون ندارد.
وی افزود: در این کلاسها که از 25 تیرماه آغاز خواهند شد شرکتکنندگان 4 کلاس مختلف را در 10 ساعت فشرده میگذرانند. این 4 کلاس شامل خلق ایده و نحوه حضور در رویدادها شتابی، توسعه کسب و کار با کمک سرمایه گذاران، توسعه کسب و کارهای تخصصی، دریافت ایده از شرکتکنندگان و راهنمایی ایدههایی که قابلیت ایجاد کسب و کار دارند، هستند.
راهنمایی برای انتخاب بهترین رشته تحصیل و شغل آینده با آزمون تعیین علاقه شغلی
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در کنار برگزاری این مدرسه کسبوکار برای اولین بار آزمونهای تعیین علاقه شغلی را امسال برگزار خواهیم کرد که طی آن قرار است با متقاضیان به یکسری سوال پاسخ دهند و سپس با تجزیه و تحلیل پاسخها، آنها را به بهترین زمینه کاری راهنمایی میکنیم.
امید شرکت دانشجویان، فارغالتحصیلان و دانشآموزان را در این آزمون بدون محدودیت دانست و توصیه کرد دانشآموزان سال آخر دبیرستان برای کنکور و ورود به دانشگاه جهت تحصیل در رشته مورد علاقه در این آزمون شرکت کنند.
آمادگی دانشگاه جامع برای استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در برگزاری کلاسهای مجازی
وی با اشاره به استفاده از توانمندی شرکتها دانشبنیان برای برگزاری کلاسهای مجازی و آزمونها آنلاین در سال تحصیلی آینده اظهار داشت: از آنجایی که بعد از بحران کرونا آموزش و آزمونهای غیرحضوری ادامه خواهد داشت این آمادگی را داریم که از ظرفیت و توانمندی شرکتهای دانشبنیان در این زمینه بهره گیریم. در نیمسال تحصیلی جاری با توجه به آنکه مدت محدودی برای برنامه ریزی و تصمیمگیری داشتیم به ناچار از گزینههای محدود و قابل اعتماد استفاده شد، اما برای مهرماه امسال دیگر قرار نیست خود را تنها به بهرهگیری از توانمندی یک الی دو شرکت محدود کنیم.