رضازاده: وزنهزدن در المپیک پکن برایم خطرناک بود / مدال طلای سیدنی خیلی به من چسبید
قهرمان اسبق وزنهبرداری جهان و المپیک گفت: در اتاقم تصویر وزنهبرداران روس و آلمانی را نصب کرده بودم که در المپیک سیدنی موفق شدم بالاتر از الگوهایم قرار بگیرم.
خبرگزاری میزان - حسین رضازاده قهرمان اسبق وزنه برداری المپیک و سرپرست انجمن پاراوزنهبرداری درباره کسب مدال طلای المپیک سیدنی در نخستین حضورش در این رقابتها اظهار داشت: در اتاقم تصویر وزنهبرداران روس و آلمانی را نصب کرده بودم که در المپیک سیدنی موفق شدم بالاتر از الگوهایم قرار بگیرم. چون وزن بدنم دو و نیم کیلو بیشتر از حریفم بود باید دو و نیم کیلو بیشتر وزنه میزدم؛ چون حریفم 210 کیلو را زده بود من باید 212.5 کیلو میزدم.
وی ادامه داد: در تمرین تا به حال این وزنه را نزده بودم و رکورد 210 کیلو را در یکضرب زده بودم و باید 212.5 را میزدم، چون اگر این وزنه را نمیزدم پنجم یا ششم میشدم، انتخاب وزنه اهمیت زیادی دارد و نقش مربی را نشان میدهد.
قهرمان اسبق وزنهبرداری جهان و المپیک تصریح کرد: تا المپیک سیدنی عنوان قویترین مرد جهان در اختیار روسها بود که این عنوان را بعد از حدود 40 سال در سیدنی از آنها گرفتیم و بعد از من هم بهداد سلیمی این راه را ادامه داد.
رضازاده که با برنامه ورزش تعطیل نیست، صحبت میکرد، درخصوص علت عدم حضورش در المپیک پکن که میتوانست با کسب یک مدال دیگر به پرافتخارترین ورزشکار تاریخ ایران تبدیل شود، گفت: در حالی برای المپیک پکن آماده میشدم چندین بار در تمرینات خون دماغ شدم که بعد از آزمایش مشخص شد که فشار خون و دیابت دارم و با توصیه پزشکان، چون وزنم بالا رفته بود گفتند اگر به تمرینات سنگین ادامه دهم ممکن است مویرگهای مغزم آسیب ببیند و خطرناک است و تنها میتوانم ورزش سبک را انجام دهم؛ که حدود 2 ماه قبل از المپیک، حضور در این مسابقات را از دست دادم.
وی درباره حضورش در انتخابات فدراسیون جهانی وزنهبرداری تصریح کرد: در حال حاضر عضو هیئت رییسه کنفدراسیون وزنهبرداری آسیا هستم، اما حضور در چنین انتخاباتی نیازمند حمایت همه جانبه دولت و وزارت ورزش است و فردی باید معرفی شود که نه تنها در سطح جهان شناخته شده باشد بلکه بتواند گامهای مؤثری برای کشورمان بردارد.
قهرمان وزنهبرداری جهان و المپیک گفت: در المپیک سیدنی حتی یک شب هم درست و حسابی نخوابیدم. با امکانات بسیار کم و با تمرینات طاقت فرسا نتیجه گرفتیم، اما وقتی شادی مردم ایران را میدیدیم تمام این خستگیها را فراموش میکردیم. رونی ویلر آلمانی و آندره چمرکین روس از عنوانداران و مدال آوران جهان و المپیک بودند که برای من که یک وزنهبردار جوان و تازهکار بودم کار را سختتر میکرد. به همین دلیل آن مدال طلا خیلی به من چسبید و ارزشمند بود.
حسین رضازاده خاطرنشان کرد: مدال سنگینوزن وزنهبرداری المپیک، چون یکی از شعارهای اصلی المپیک است (قویترین) اهمیت بالایی دارد، چون عنوان قویترین مرد جهان متعلق به آن کشور میشود. بعد از قهرمانی ایران در این دسته در المپیک سیدنی مسئولان ورزش آلمان در حالی که این موفقیت را به هاشمیطبا تبریک میگفتند، سوال میکردند شما با چه امکاناتی موفق به کسب این موفقیت شدهاید و برایشان قابل باور نبود که با چنین امکانات کمی چنین موفقیت بزرگی حاصل شده باشد.