رضوانی: نام «منصور گروسی» تا ابد در تاریخ شنای ایران ماندگار خواهد بود
به گزارش خبرگزاری فارس، محسن رضوانی با تسلیت درگذشت پدر واترپلو ایران اظهار داشت: منصور گروسی سال 1319 در شهر آبادان دیده به جهان گشود. ورزش های آبی در حال و هوای آن روزهای خوزستان طرفداران زیادی داشت زیرا شنا حرفه ای و واترپلو به تازگی در استخرهای مناطق نفت خیز مطرح شده و جوانان و نوجوانان را خود جذب می کرد. گروسی که عاشق آب بود خیلی زود به فراگیری رشته شنا پرداخت و پس از آن به واترپلو روی آورد.
وی افزود: منصور خان در همان دوران به همراه تیم خوزستان در چندین دوره رقابتهای قهرمانی کشور حضور یافت و نام خود را در آلبوم افتخارات نخستین نسل از قهرمانان حرفه ای ورزش ایران ثبت کرد. پس از تشکیل تیم ملی گروسی جوان در سال 1342 به عضویت آن درآمد و به مسابقات بین المللی هند و پاکستان اعزام شد.
رئیس فدراسیون شنا یادآور شد: اگرچه عناوین قهرمانی او متعدد است اما از سوابق ورزشی وی به عنوان بازیکن تیم ملی می توان به شرکت در جام عمران ترکیه و کسب مقام چهارمی بازی های آسیایی سال 1970 در کشور تایلند اشاره کرد.
محسن رضوانی با تجلیل از حسن سابقه گروسی خاطرنشان کرد: پس از آن دوران منصور گروسی به عنوان مربی در رشته واترپلو مشغول به فعالیت شد و در رقابتهای قهرمانی آسیا سال 1984 در چین برای نخستین بار با هدایت ایشان تیم ملی واترپلو ایران به مقام سومی آسیا دست یافت. همچنین وی در بازی های آسیایی سال های 1986 و 1990 به عنوان سر مربی هدایت تیم ایران را بعهده داشت. گروسی پس از آن در بازی های آسیایی سال 1994 به عنوان مدیر فنی، تیم ملی ایران را همراهی کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو محسن رضوانی گفت: به جرات میتوان اشاره کرد پس از انقلاب اسلامی، منصور گروسی مربی سه نسل از بازیکنان واترپلو کشور بود و خدمات ارزنده ای به ورزش این کشور داشت و من الفبای واترپلو را از وی آموختم. درسالهای اخیر نیز وی به عنوان نماینده و ناظر فدراسیون در مسابقات گوناگون واترپلو حضور داشت و همواره برای پیشرفت و تعالی این ورزش در تلاش بود. همچنین میتوان از وی به عنوان یکی از قدیمیترین مدرسان شنای کشور یاد کرد.
انتهای پیام /
اخلاق شنا ایران خوزستان محسن رضوانی منصور گروسی واترپلو