شنبه 22 شهریور 1404

رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی زنجیره انتقال کرونا فعال نگه می‌دارد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی زنجیره انتقال کرونا فعال نگه می‌دارد

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی در سواحل از سوی مردم از جمله استفاده نکردن از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی از جمله مشکلات ما است که ادامه این روند باعث فعال ماندن زنجیره انتقال می‌شود.

سعید کشمیری با بیان اینکه تعداد بیماران بستری بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر در تاریخ دوشنبه 21 مهرماه 312 نفر است، عنوان کرد: در بیست‌وچهار ساعت گذشته 59 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌شده‌اند که از این تعداد ابتلای 17 مورد به کرونا قطعی است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 40 بیمار در بخش‌های ویژه بیمارستان‌ها بستری هستند، افزود: از مجموع موارد بستری در بخش‌های ویژه استان بوشهر 15 نفر در وضعیت تنفس با دستگاه قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درباره نتایج موارد فوتی ناشی از کرونا در استان بوشهر که در 21 مهر تأیید و اعلام شد، گفت: متأسفانه در روزهای گذشته یک بانوی 38 ساله تبعه افغانستان باسابقه بیماری قلبی عروقی، دو بانوی 65 و 66 ساله باسابقه دیابت و فشارخون بالا، یک آقای 70 ساله باسابقه بیماری قلبی و یک نوجوان 17 ساله با بیماری زمینه‌ای براثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

کشمیری عنوان کرد: با ثبت موارد فوتی جدید، متأسفانه مجموع جان‌باختگان کرونا در استان بوشهر تا 21 مهرماه به عدد 639 رسیده است.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته 48 نفر نیز با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند.

وی تصریح کرد: از آغاز شیوع کرونا در استان بوشهر تاکنون 13824 نفر از هم استانی‌های ما به این ویروس مبتلا شده‌اند که از این تعداد 9438 نفر به‌طورقطع از این بیماری بهبود یافته‌اند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر خاطرنشان کرد: رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی در سواحل از سوی مردم ازجمله استفاده نکردن از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی از جمله مشکلات ما است که ادامه این روند باعث فعال ماندن زنجیره انتقال می‌شود.

انتهای پیام