دوشنبه 5 آذر 1403

روحانی: توصیه هاشمی رفسنجانی بود که در صحنه بمانیم / اقلیت حاکم از سخنان رهبری درباره انتخابات خوشحال نیست

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
روحانی: توصیه هاشمی رفسنجانی بود که در صحنه بمانیم / اقلیت حاکم از سخنان رهبری درباره انتخابات خوشحال نیست

حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران در دولت های یازدهم و دوازدهم گفت: هاشمی به ما می‌گوید باید در روز سخت باید به صحنه بیاییم. من احساس می‌کنم امروز کشور یکی از آن روزهای سخت است. من گاهی فکر می‌کنم امروز سخت‌تر از سال 60 و 62 و دهه 60 است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در مراسم هفتمین سالگرد رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: شخصیت آقای هاشمی و راه و مسیری که پیش پای ما گذاشت هرگز از یاد نخواهد رفت. او شخصیتی بود که در سخت‌ترین شرایط خود پیشقدم در صحنه برای حل معضلات بود.

وی افزود: معمولا در روزهای سخت و پیچیده به صحنه آمدن و بار مسئولیت بر دوش گرفتن کار ساده و آسانی نیست و این توصیه هاشمی رفسنجانی به همه یارانش و دوستداران انقلاب است که هیچگاه از صحنه سیاست و پیشرفت کشور و حل مشکلات جامعه پا پس نکشیم.

بخش های مهم اظهارات حسن روحانی در مراسم هفتمین سالگرد رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را بخوانید؛

*روزهایی بود که هاشمی تنهای تنها بود. من یکی از آن‌ها را بعد از روز هفتم تیر دیدم که یار امام آیت‌الله دکتر بهشتی دیگر در میان ما نبود. روزی بود که آیت‌الله خامنه‌ای در بستر در بیمارستان بود و آیت‌الله هاشمی تنهای تنها بود. به مجلس آمد و تلاش کرد جلسه مجلس تشکیل شود. آن روز احساس می‌شد مدیر اجرایی کشور تنها هاشمی رفسنجانی است. وجود امام به عنوان رکن بزرگ کشور و انقلاب اساس خنثی شدن توطئه‌ها بود. هاشمی آن روز بار نظام جمهوری اسلامی ایران را تنها بر دوش گرفت. آن روزهای سخت گذشت و عبور شد.

*هاشمی به ما می‌گوید باید در روز سخت باید به صحنه بیاییم. من احساس می‌کنم امروز کشور یکی از آن روزهای سخت است. من گاهی فکر می‌کنم امروز سخت‌تر از سال 60 و 62 و دهه 60 است. جبهه دوست و دشمن کاملا روشن بود و این کار را آسان می‌کرد. امروز به جایی رسیدیم به صحنه آمدن و گره‌ها را باز کردن به سادگی امکان‌پذیر نیست. هرجا هاشمی می‌دید مصالح کشور اقتضا می‌کند او باشد و حرف بزند او دریغ نمی‌کرد. جنگ تحمیلی که مستقیم و غیرمستقیم هزار میلیارد دلار خسارت بر کشور وارد کرد. متجاوزین خواستند این خسارت را بر ملت ما وارد کنند. هاشمی بود که با تدبیرش پایان جنگ را این‌چنین رقم زد که همه اسرای ما با عزت به کشور برگردند. کاش هاشمی سال 97 هم بود که اسفند 97 دولت عراق رسما لایروبی شط‌العرب و خط اروند را به عنوان خط مرزی کشور رسما اعلام کرد. باید یاد کنم از سردار شهید قاسم سلیمانی و دکتر ظریف که نقش بسیار بزرگی داشتند تا آن روز با نخست‌وزیر عراق به توافق برسیم. من اسفند 97 را پایان جنگ تحمیلی می‌دانم.

*انتخابات آزاد، سالم، رقابتی، امن یکی از آثار انقلاب اسلامی است. ما به قولی که به ملت دادیم باید عمل کنیم. به پائیز سال 57 در نوفل‌لوشاتو برگردیم که امام حکومت آینده را برای ایرانیان و جهانیان ترسیم می‌کرد. رای بی‌نظیر به جمهوری اسلامی به این دلیل بود که امام جمهوری اسلامی برای مردم تعریف و تبیین و ترسیم کرده بود. هر جمهوری اسلامی به غیر از آنکه امام آن روز فرمود آن جمهوری اسلامی نیست که در 10 و 11 فروردین مردم به آن رای دادند. امام در دی‌ماه 57 فرمود حکومتی که ما دنبال آن هستیم حکومتی است متکی به آرای ملت به گونه‌ای که تمام آحاد ملت در انتخابات شرکت داشته باشند. در این حکومت باید زمامداران حکومت با نمایندگان ملت دائما مشورت کنند.

*امام به صراحت گفت میزان رای ملت است و همه با هم. امروز هم رهبری معظم انقلاب به صراحت می‌گوید یک انتخابات پرشور با مشارکت، با رقابت، با سلامت و امنیت. من می‌فهمم اقلیت حاکم از این سخن رهبری خوشحال نیست، این حرف رهبری حرف دل اکثریت قاطع ملت ایران است.

این خبر درحال تکمیل است...

2727

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1859515