روزنامه اسپانیایی: همه چیز برای ترامپ تمام شده است
تهران - ایرنا - روزنامه ال پائیس اسپانیا نوشت، پس از پیروزی احتمالی جو بایدن سناتور کهنه کار دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری2020، دونالد ترامپ پس از 20 ژانویه (یک بهمن)، اجازه اقامت در اتاق بیضی شکل کاخ سفید را ندارد.
به گزارش روز شنبه ایرنا، روزنامه «ال پائیس» اسپانیا در ادامه سلسله مطالبی که این روزها پیرامون انتخابات ریاست جمهوری آمریکا منتشر میکند، در گزارش امروز خود با تیتر «چه اتفاقی خواهد افتاد اگر ترامپ، پیروزی بایدن را به رسمیت نشناسد» نوشت: اگرچه بررسی ها در مورد اعلام نتایج نهایی انتخابات آمریکا هنوز به پایان نرسیده اما برخی پیش بینی کرده اند که ترامپ نیز به سرنوشتی مشابه آنچه در سال 1974میلادی برای ریچارد نیکسون در پی رسوایی واترگیت اتفاق افتاد، دچار خواهد شد. به این ترتیب گروهی از اعضای دولت واشنگتن وارد اتاق بیضی کاخ سفید خواهند شد تا همگی زیر گوش دونالد ترامپ این جمله را زمزمه کنند که «آقای رئیسجمهور، همه چیز تمام شده است».
ریچارد نیکسون، سی و هفتمین رییسجمهوری آمریکا، در 9 آگوست 1974 به دنبال رسوایی واترگیت از سمت خود استعفا و جای خود را به معاونش «جرالد فورد» داد. ماجرای نیکسون از معدود دفعاتی بود که رقابت و جنگ دو حزب حاکم بر امریکا به دنبال اقدام غیرقانونی مقامهای جمهوریخواه در تعبیه دستگاه های شنود در هتل واترگیت، به عنوان ستاد انتخاباتی حزب دموکرات به شدت بالا گرفت.
این در حالی است که رسانههای عمده امریکایی که متعلق به مالکان صهیونیست و تصمیم گیران اصلی دو حزب اصلی امریکا هستند، داستان واترگیت را بسیار ساده تعریف می کنند.
هفته نامه آمریکایی نیویورکر نیز در گزارشی با موضوع واهمه ترامپ از شکست در انتخابات نوشت: باتوجه به اینکه بیش از 10 پرونده علیه ترامپ در جریان است، احتمالا رئیسجمهوری آمریکا پایان خطرناکی را در صورت باخت در انتخابات برای خود تصور میکند که حتی خطرناکتر از آن چیزی است که پیش روی نیکسون قرار گرفته بود.
به نوشته ال پائیس: از سال 1797 میلادی، زمان ریاست جمهوری جورج واشنگتن، همه روسای جمهوری بدون کوچکترین مقاومت، قدرت را به برنده انتخابات تسلیم کرده اند، اما اظهارات بی اساس ترامپ مبنی بر تقلب انتخاباتی حتی پیش از برگزاری این رویداد سیاسی، سبب شده تا این پرسش در اذهان عمومی پدید آید که آیا ترامپ به نفع رقیب دموکرات خود کنار خواهد کشید یا ساز ناکوک عدم پذیرش نتایج را در پیش خواهد گرفت.
«مایکل کوهن» وکیل سابق ترامپ در خصوص اینکه ترامپ به هیچ عنوان قصد پذیرفتن شکست در انتخابات را ندارد، گفت: «وی تسلیم نمیشود، هرگز و اصلا. من فکر میکنم او اعتبار آراء تمامی ایالاتی که در آن شکست خورده را به چالش میکشد و مدعی تقلب انتخاباتی میشود و به دنبال تضعیف روند (انتخابات) و بی اعتبار کردن آن است».
ترامپ در حالی حرف از آرای قانونی و غیر قانونی را به میان آورده است که پرده سعادت ریاست جمهوری از شانه او پر زده و هر لحظه بیشتر در حال دور شدن از او است. پیش زمینه ای که از ترامپ سراغ داریم سبب شده تا بر خلاف همه انتخابات های دوره معاصر، تصور ما از انگیزه ترامپ و ستاد تبلیغاتیش در به آشوب کشاندن انتخابات و رخنمایی شکاف عمیق و بحران داخلی به جای نمایش دموکراسی تقویت شود. اما آنچه روشن است اینکه پس از پیروزی احتمالی جو بایدن، ترامپ پس از نیمه روز 20 ژانویه (یک بهمن)، حتی برای یک ثانیه، اجازه اقامت بیشتر در کاخ سفید را نخواهد داشت.
ترامپ در سخنرانی انتخاباتی خود در پنسیلوانیا گفت که تنها راه شکست وی در انتخابات ریاست جمهوری «تقلب گسترده» است و این آن چیزی است که در حال روی دادن است.
ال پائیس در ادامه نوشته است: انتخابات آمریکا اگر چه رویدادی فشرده است اما ترامپ نیز از پای ننشسته و در تلاش است تا به ارتشی از وکلا فراخوان دهد، شبکه های اجتماعی، توییتر و هر پلتفرم دیگری را به تریبون اعتراض های خود تبدیل کند و طرفداران خود در ایالت های جمهوریخواه را به رد نتایج انتخابات ترغیب کند. اقداماتی که همه و همه به منزله حمله به اصول و زیر سوال بردن نظام دموکراتیک آمریکا است.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*