روسیه ارسال گاز به چین را از سر گرفت
غول انرژی روسیه موسوم به گازپروم اعلام کرد که تامین گاز طبیعی از روسیه به چین از طریق خط لوله قدرت سیبری Power of Siberia با انجام تعمیرات معمول از سر گرفته شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، غول انرژی روسیه موسوم به گازپروم روز جمعه اعلام کرد که تامین گاز طبیعی از روسیه به چین از طریق خط لوله قدرت سیبری Power of Siberia با انجام تعمیرات معمول از سر گرفته شده است.
این شرکت روسی در بیانیه ای که از طریق کانال تلگرامی خود منتشر کرد، گفت: کارهای تعمیر و نگهداری برنامه ریزی شده در خط لوله گاز قدرت سیبری به پایان رسیده است. انتقال گاز طبق برنامه از امروز از سر گرفته شده است.
حمل و نقل گاز از طریق این خط لوله در تاریخ 20 سپتامبر به طور موقت متوقف شد. طبق شرایط قرارداد، این مسیر برای انجام بازرسی دو بار در سال، در بهار و پاییز، بسته میشود.
تخریب بی سابقه خط لوله گاز روسیه به اروپا تأکید چین بر ادامه واردات انرژی از روسیهگازپروم پنج سال قبل پمپاژ گاز به چین را از طریق این خط لوله 3000 کیلومتری (1864 مایلی) در سال 2019 به عنوان بخشی از قرارداد 30 ساله با شرکت ملی نفت چین (CNPC) آغاز کرد.
این قرارداد 400 میلیارد دلاری بزرگترین قرارداد گازپروم محسوب میشود.
ظرفیت خط لوله قدرت سیبری که به مسیر شرقی نیز معروف است، 61 میلیارد متر مکعب گاز در سال است که 38 میلیارد متر مکعب آن برای صادرات است.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در اوایل ماه جاری میلادی در نشست سازمان همکاری شانگهای اعلام کرد که مسکو و پکن در حال حاضر در حال برنامه ریزی مسیر اصلی گاز دیگری هستند و گازپروم در حال نهایی کردن جزئیات ساخت پروژه سایوز وستوک است.
سایوز وستوک، که گاز طبیعی را از طریق مغولستان به چین می رساند، بخشی از خط لوله بزرگتر نیروی سیبری 2 است. این مسیر پس از راه اندازی می تواند تا 50 میلیارد متر مکعب گاز را منتقل کند.