رونق تولید
رونق تولید
رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه 1403 در دستور کار نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این هفته قرار دارد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسات هفته آینده و در دو نوبت صبح و عصر به بررسی جزییات لایحه بودجه 1403 میپردازند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسات هفته آینده و در دو نوبت صبح و عصر به بررسی جزییات لایحه بودجه 1403 میپردازند.
ایسنا نوشت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسات هفته آینده و در دو نوبت صبح و عصر به بررسی جزییات لایحه بودجه 1403 میپردازند.
اقتصادنیوز:«نیم قرن با اقتصاد ایران» به سال چهارم رسید. ما در این بخش تلاش میکنیم روندهای اقتصاد ایران و جهان را بهصورت گذرا و در میان اخبار و گزارشهای منتشرشده در مطبوعات مرور کنیم:
گزارش کمیسیون تلفیق در رابطه با لایحه بودجه سال 1403 کشور در دستور کار هفته آینده مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است.
عضو شورای ملی زعفران گفت: بنا بر آمار همه ساله 70 تا 80 درصد زعفران تولیدی به بازارهای هدف صادر می شود که رفع مشکلات پیمان سپاری ارزی در افزایش ارزآوری تاثیر بسزایی دارد.
مدیر کل صمت استان خراسان شمالی گفت: بیش از 8 هزار و 232نفر از روستائیان در واحدهای صنفی روستایی مشغول به کارند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ماه به ماه و سال به سال، قیمت مسکن گران و گرانتر شد. خیلیها هر چقدر پسانداز کردند تا یک سقف بالای سرشان داشتهباشند، بیفایده بود. آنها فقط رؤیای خانهدار شدن را در سر میپروراندند، چراکه پساندازشان کفاف خرید یک متر خانه را هم نمیداد. بدتر اینکه گرانی سرسامآور اجارهبها باعث شد تا قدرت تمدید قرارداد خانهای را که در آن اجارهنشینی میکردند...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یکی از اقدامات دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال و رونق تولید نهضت ملی احیا و راهاندازی مجدد واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و غیرفعال یا افزایش ظرفیت تولید، رفع مشکلات و اعطای تسهیلات است. در ابتدای دولت سیزدهم بیش از 50 هزار واحد تعطیل و نیمه تعطیل در کشور وجود داشت و همین مساله ضرورت احیای واحدهای صنعتی راکد را بیش از پیش نشان میداد. دولت سیزدهم...
از ابتدای سال تاکنون از محل راه اندازی واحدهای جدید و همچنین احیا واحدهای راکد برای حدود 36هزار نفر در مجموعه شهرکها و نواحی صنعتی شغل ایجاد شده است.
سید مهدی هدایت، مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران در پاسخ به سؤال خبرنگار «جوان» درباره موانع خانهدار شدن شهروندان: هم کاهش تولید مسکن و هم استطاعتپذیر نبودن واحدهای مسکونی تولیدی در کنار مؤلفههای کلان اقتصادی از موانع اصلی خانهدار شدن مردم در شهر تهران به شمار میرود.
تجارب جهانی نشان داده که یکی از مزایای پیادهسازی اقتصاد دانشبنیان در هر کشوری مهار تورم است. برخی کارشناسان هم معتقدند که ایجاد نوآوری در اقتصاد موجب افزایش بهرهوری، رونق اقتصادی و افزایش درآمدها و در نتیجه کاهش تورم و بیکاری میشود.
باتوجه به نامگذاری «مهار تورم و رشد تولید» برای امسال، باید به نقش اساسی مسکن در تحقق این شعار بیشتر توجه ویژه میشد؛ زیرا مسکن بیشترین سهم در تورم کشور را دارد، بهنحویکه در برخی مناطق شهری، سهم مسکن از سبد هزینههای خانوار حتی تا 70 درصد را شامل میشود.
همزمان با سیاستهای کنترلی در بازار ارز و بخش مالیات، رسیدن تعداد خانههای در حال ساخت توسط دولت به مرز 2 میلیون واحد و رشد ساخت و ساز در پایتخت، بازار مسکن در مسیر افت قیمت قرار گرفته است.