یک‌شنبه 30 دی 1403

رونمایی از گزینه‌های مدیرعاملی سپاهان / خروج 3 مدعی از گردونه؛ یک مدیر نام‌آشنا به باشگاه نزدیک شد

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
رونمایی از گزینه‌های مدیرعاملی سپاهان / خروج 3 مدعی از گردونه؛ یک مدیر نام‌آشنا به باشگاه نزدیک شد

پس از موافقت هیئت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان با استعفای مسعود تابش، حالا اسامی مختلفی برای مدیرعاملی این باشگاه مطرح شده است.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، در یکی از حساس‌ترین دیدار‌های هفته بیستم لیگ برتر فوتبال قرار بود روز یکشنبه 4 اسفند تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و پرسپولیس در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف هم بروند. در این میان اعضای تیم سپاهان بنابر دلایلی که یکی از آنها تجمع هواداران این تیم مقابل هتل محل اقامت آنها بود، نتوانستند به موقع به ورزشگاه برسند.

در ادامه وقتی سپاهانی‌ها به ورزشگاه رسیدند خبری از آنها در زمین مسابقه نشد و پرسپولیسی‌ها که حدودا یک ساعتی منتظر حریف خود بودند، راضی به برگزاری بازی نشدند. در ادامه ناظر این دیدار، بازی را لغو کرد. چند روز بعد رای کمیته انضباطی در این خصوص صادر کرد و نتیجه این بازی 3 بر صفر به سود پرسپولیس اعلام شد.

درست یکی، دو روز پس از اعلام این رای و در اتفاقی ناگهانی، مسعود تابش، مدیرعامل باشگاه سپاهان از سمت خود استعفا کرد. نکته جالب‌تر اینکه به محض این استعفا، هیئت مدیره با آن موافقت کرد و منوچهر نیکفر که رئیس هیئت مدیره است تا زمان انتخاب مدیرعامل جدید، سرپرست باشگاه سپاهان شد.

شاید خیلی هم دور از انتظار نبود که یک نفر از سپاهان قربانی این ماجرا شود. ابتدا این اتفاقات گردن هوادارانی انداخته شد که مانع خروج تیم از هتل شده بودند، اما این ترفند جواب نداد تا مسعود تابش تصمیم به استعفا از سمت خود بگیرد. با رفتن تابش، حالا اسامی مختلفی برای مدیرعاملی باشگاه سپاهان مطرح شده‌اند و مثل همیشه فشار‌هایی هم وجود دارد.

نفر اول؛ مثل همیشه محمدرضا ساکت بود. از همان دقایق ابتدایی انتشار خبر جدایی تابش، نام ساکت به عنوان یکی از گزینه‌های مدیرعاملی سپاهان مطرح شد. پیگیری‌های خبرنگار میزان مشخص کرد این موضوع شایعه نبوده و واقعیت داشت. شنیده می‌شود ساکت که در حال حاضر سرپرست و مدیر تیم ملی فوتبال است، از طریق دوستان خود در باشگاه سپاهان سعی دارد خود را دوباره مدیرعامل این باشگاه کند.

نفر دوم؛ علیرضا رحیمی است. رحیمی که مثل ساکت سابقه مدیرعاملی در باشگاه سپاهان را دارد، نامش به عنوان یکی از گزینه‌های جانشینی تابش مطرح شده و او هم می‌تواند یکی از مدعیان حضور روی صندلی مدیرعاملی سپاهان باشد.

نفر سوم؛ ابراهیم خلیلی است. خلیلی که اولین مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان اصفهان بوده، در حال حاضر یکی دیگر از گزینه‌های مدیرعاملی سپاهان است.

نفر چهارم؛ سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی یعنی مهرزاد خلیلیان است. وی که سابقه مدیرعاملی در سپاهان را دارد، باردیگر به یکی از گزینه‌های مدیریت در این باشگاه اصفهانی تبدیل شده است.

نفر پنجم؛ محمد سلطان‌حسینی مدیرکل فعلی ورزش و جوانان استان اصفهان است که باید برای او هم سهمی قائل شد.

نفر ششم؛ هم یک مدیر نام آشنا است. سعید آذری مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب‌آهن و کنونی فولاد خوزستان است.

همه اینها در حالی است که حدود یک ماه پیش یک نامه از سوی سازمان بازرسی کل کشور به باشگاه‌های صنعتی فرستاده شده است. به وزیر صنعت، رئیس کل کارخانه‌های فولاد و سازمان توسعه صنایع معدنی ایران (ایمیدور)، در این نامه اعلام شد که باشگاه‌های زیر مجموعه این نهاد‌ها (فولادی‌ها) نمی‌توانند از افراد بازنشسته استفاده کنند.

با این شرایط در صورتی که مسعود تابش هم از مدیرعاملی باشگاه سپاهان استعفا نمی‌داد، به دلیل بازنشستگی مجبور به ترک سپاهان بود. البته برای تابش موافقت‌نامه‌ای گرفته شده بود که تا پایان فصل در سپاهان بماند و بعد این باشگاه را ترک کند. این یعنی رفتن تابش در شرایطی که استعفا هم نمی‌داد خیلی دور از انتظار نبود. به این ترتیب کارمندان بازنشسته باشگاه سپاهان هم یا باید این باشگاه را ترک کرده باشند یا اینکه در پایان فصل حتما باید بروند.

با توجه به همین نامه، عملا محمدرضا ساکت، ابراهیم خلیلی و علیرضا رحیمی که جزو گزینه‌های مدیرعاملی باشگاه سپاهان بودند به دلیل بازنشستگی از جمع گزینه‌های مدیرعاملی باشگاه سپاهان خارج می‌شوند. این در شرایطی است که مهرزاد خلیلیان هم شانسی برای مدیرعاملی در باشگاه سپاهان ندارد، چون وی در حال حاضر در فدراسیون پزشکی ورزشی سمت دارد و دوشغله محسوب می‌شود.

از طرفی سلطان‌حسینی هم، چون کارمند دولت محسوب می‌شود نمی‌تواند عضو هیئت مدیره یا مدیرعامل سپاهان شود. سلطان‌حسینی سابقه حضور در هیئت مدیره باشگاه سپاهان را در کارنامه دارد، ولی او هم به همین دلیل مجبور به ترک باشگاه و استعفا شد. مسئله‌ای که شامل جواد محمدی، مدیرعامل فعلی باشگاه ذوب‌آهن هم می‌شود. محمدی کارمند وزارت آموزش و پرورش بوده و به نوعی به صورت غیرقانونی در حال حاضر مشغول به فعالیت است.

با کنار رفتن همه گزینه‌ها، فقط نام سعید آذری برای مدیرعاملی باشگاه سپاهان باقی مانده است. البته آذری چند روز پیش با انتشار پستی در فضای مجازی به صورت رسمی اعلام کرد که تمایلی به جدایی از باشگاه فولاد ندارد. با این شرایط به نظر می‌رسد او حداقل تا پایان فصل جاری در فولاد بماند.

در این میان تنها گزینه موجود که نظر مجمع فولاد مبارکه روی آن مثبت شده، منوچهر نیکفر است که تا پایان فصل به عنوان سرپرست، امور باشگاه را انجام دهد. گفته می‌شود ترجیح مجمع این است که فعلا یک نفر از داخل مجموعه فولاد (نیکفر) امور را در دست داشته باشد تا مدیرعامل جدید در پایان فصل انتخاب شود.

با بررسی تمام شرایط و گزینه‌های مدیرعاملی باشگاه سپاهان اصفهان، به نظر می‌رسد قرار است منوچهر نیکفر تا پایان فصل به فعالیت خود به عنوان سرپرست ادامه دهد و خودش به عنوان رئیس هیئت مدیره مدیرعامل جدید باشگاه را معرفی کند که به احتمال قوی این مدیرعامل «سعید آذری» است.