رویداد فضای مجازی بسیج، فرصتی برای همگرایی متخصصان تولید محتوای دیجیتال جبهه انقلاب
رویداد فضای مجازی بسیج، گردهمایی تیمهای تخصصی تولید محتوای دیجیتال است که میتواند فرصتی برای همگرایی این تیمها به منظور تولید محتوای فاخر و اثرگذار باشد به شرط تأمین فضای انتشار مناسب و نافذ.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ مرحله استانی چهارمین رویداد فضای مجازی بسیج در رشتههای بازی تلفن همراه، اپلیکیشن تلفن همراه و پویانمایی از صبح امروز با حضور تیمهایی از سراسر استان در این رشتهها آغاز شد.
تیمهای تخصصی در حالی در این رویداد 48 ساعته شرکت میکنند که در صورت کسب رتبه برتر در بین رقبای خویش، به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد و در آن جا باید با تیمهای پیشرفتهای از اقصی نقاط ایران مسابقه دهند.
در همین رابطه گفتگویی با مصطفی خاشعی، سرگروه برترین تیم رویداد سال گذشته فضای مجازی بسیج در رشته پویانمایی، ترتیب دادیم که امسال نیز برای بار چهارم در این رویداد حضور پیدا کرده است.
*صاحب نیوز: حرفه و تخصص خودتان را معرفی بفرمایید.
- بنده مدیر مجموعه رسانهای «مُرسی» هستم که در زمینه تولید آثار پویانمایی، مستند و فیلم کوتاه فعالیت دارد و چندین سال است به همراه دوستان رسانهای خود در زمینه تولید محتوای دیجیتال فعالیت میکنم.
*با توجه به این که شما پیش از این سه دوره دیگر هم در رویداد فضای مجازی بسیج شرکت کردید، سطح این مسابقات را چطور دیدید؟
- هر ساله تیمهای خوبی در این رویداد حاضر میشوند که بعضاً به سبب محدودیتهای تخصصی که این رویداد دارد مانند محدودیت 48 ساعته زمان رویداد، گاه ضعفهایی در بین تیمها مانند عدم مدیریت زمان و یعنی عدم هماهنگی کامل بین اعضای تیمها دیده می شود که اگر این تیمها چنین محدودیتهایی را نداشته باشند، آثار خیلی خوبی تولید میکنند، اما بالاخره ویژگی رویداد همین حالت مسابقهای بودن آن است که تیمها را در بوته آزمایش میسنجد.
*شما غیر از این رویداد در مسابقات دیگری هم شرکت کردهاید؟
- بله ما در جشنوارههای دیگری هم شرکت داشتیم مثل جشنواره فیلم فجر، جشنواره بهشت در قاب تصویر و غیره و به غیر از آن آثار حرفهای دیگری هم تولید کردیم که یک نمونه آن مستند «مهمان داری» بود که اخیرا اکران پوستر و تیزر آن را در دانشگاه اصفهان داشتیم.
*از نظر شما نقاط قوت و ضعف رویداد فضای مجازی بسیج چیست؟
- انتخاب موضوع در این سالها یکی از مسائلی بود که سبب نگرانی شرکت کنندگان بود و شاید مهمترین نکتهای باشد که باید در نحوه انتخاب آن برای این جشنواره تجدیدنظر شود. موضوع اهمیت بالایی دارد و باید به گونهای با نگاه کارشناسی انتخاب شود که بتوان از آن یک اثر پویانمایی تولید کرد.
در مرحله استانی جشنواره موضوع خیلی کلی انتخاب میشود ولی این مشکل در مرحله کشوری تقریباً حل شده است و آن جا یک موضوع جزئیتر با نگاه کارشناسیتر برای تیمهای حاضر در این رقابت انتخاب میشود.
انتخاب صبح روز چهارشنبه برای برگزاری رویداد یک مقدار مناسب نیست چرا که روز چهارشنبه خیلی از اعضای تیمها سر کار یا در مدرسه و دانشگاه هستند بهتر بود این زمان از عصر روز چهارشنبه تا عصر روز جمعه میبود.
مسأله دیگر این است که در بسیج در طول سال راجع به رویدادی به این مهمی صحبتی نمیشود و یک باره در یک بازه زمانی کوتاه فراخوان آن برای ثبت نام تیمها داده میشود و دوباره بعد از پایان رویداد به فراموشی سپرده میشود تا سال آینده.
*چه پیشنهادی برای بهره گیری بهتر و بیششتر از فرصتی که برگزاری این رویداد فراهم کرده است دارید؟
- در طول این چند سال که رویداد برگزار میشود، هیچ تلاشی برای استفاده از ظرفیتهای شناخته شده جبهه انقلاب برای تولید محتوای فاخر و اثرگذار فرهنگی نشده است و هر یک از تیمها و شرکتکنندگان با وجود این که چندین سال است که با حضور در رویداد خودشان را معرفی کردهاند اما مانند جزیرههای جداگانه مشغول فعالیت هستند در حالی که بسیج میتوانست با همگرایی این تیمها، آنها را به یک تیم بسیار قوی تبدیل کند که بتوانند محتوای فاخر، غنی و اثرگذار در سطح بین المللی تولید کنند.
بخشی از این رویداد میتواند اختصاص پیدا کند به گپ و گفت بین تیمها و برگزاری جلسهای برای سازماندهی این گروهها در قالب یک تشکیلات به منظور تولید آثار فرهنگی چشمگیر.
در کنار همه مراحلی که برای رویداد درنظر گرفته شده است در نظر گرفتن یک فضای انتشار مناسب بسیار ضروری است و باید مسئولان برگزاری این جشنواره به این موضوع نیز توجه داشته باشند. در اغتشاشات اخیر هم دیدیم عملاً در فضای مجازی برگ برندهای در دست ما نیست و صفحات پرمخاطب و رسانههایی که گمان میکردیم در دست ما است با آغاز این اغتشاشات یا از دسترس خارج شدند یا به گونهای الگوریتمهای پلتفرمها فعالیت کردند که از لیست مشاهده مخاطبان خارج شدند.
انتهای پیام /