رژیم جنایتکار صهیونیستی با چراغ سبز آمریکا دست پلید خود را به جنایتی جدید در کشورمان آلوده کرد

رئیس مجلس گفت: رژیم آپارتاید و جنایتکار صهیونیستی با حمایت و چراغ سبز دولت آمریکا دست پلید خود را به جنایتی جدید در کشور عزیزمان آلوده کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در نطق پیش از دستور نشست علنی امروز (دوشنبه، 26 خرداد) گفت: رژیم آپارتاید و جنایتکار صهیونیستی با حمایت و چراغ سبز دولت آمریکا دست پلید خود را به جنایتی جدید در کشور عزیزمان آلوده کرد، بزدلانه به مناطق مسکونی، بیمارستانها و تجهیزات امدادی و زیرساختهای غیرنظامی حمله کرد و جمعی از زنان و کودکان مظلوم و افراد غیرنظامی را در منازلشان بمباران کرد و بار دیگر ذات پلید خود را که به هشتاد سال خونریزی عادت کرده است، آشکار ساخت.
رئیس قوه مقننه اظهار کرد: در این میان، تنی چند از فرماندهان رشید اسلام و دانشمندان محترم نیز به آرزوی دیرینهی خود رسیدند و به یاران شهیدشان پیوستند.
رئیس مجلس بیان کرد: این باند جنایتکار ازیکطرف اینگونه برنامهریزی کرده بود که توان دفاع و تهاجم را با ترور فرماندهان و زدن برخی زیرساختهای نظامی از ما بگیرد و از طرف دیگر خیالپردازی کرده بود که مردم را به کف خیابانهای تهران بکشاند و به آرزوی بیش از چهلساله خود در حذف نظام اسلامی دست یابد، اما بار دیگر دست قدرت الهی از آستین مردم غیور، فرمانده شجاع و مدبر کل قوا و سربازان مخلصش در نیروهای مسلح بیرون آمد و نشان داد پیوند امت و امام امت برای عزت ایران و ایرانی هر تهدیدی را برطرف و به فرصت تبدیل میکند.