یک‌شنبه 23 شهریور 1404

رییس کمیته آموزش و مربیان فدراسیون هندبال مشخص شد

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
رییس کمیته آموزش و مربیان فدراسیون هندبال مشخص شد

رییس فدراسیون هندبال در حکمی علیمرادی را به عنوان رییس آموزش و مربیان منصوب کرد.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام سایت فدراسیون هندبال، با حکم علیرضا پاکدل رییس فدراسیون هندبال، فرید عیلمرادی به عنوان رییس کمیته آموزش و مربیان فدراسیون منصوب شد.

در این نشست رییس فدراسیون با اشاره به اهمیت کمیته آموزش و مربیان در ساختار ورزش کشور گفت: در هر حال باید تابع مقررات و قوانین وزارت ورزش و جوانان باشیم و اینکه زمام این کمیته را بعد از ریاحی که سالیان سال زحمت آن را کشیده به دست جوانی از نسل متعهد و با تفکر هندبال امروز ایران سپرد.

وی ادامه داد: قانون بازنشستگی باعث شد چند نفر از همکاران در فدراسیون را جابه جا کرده و این فرآیند امسال هم ادامه داشته است. هر فدراسیونی بخواهد پیشرفت کند باید به کمیته آموزش و مربیان خود بهای کافی را بدهد.

رییس فدراسیون از برنامه‌های کمیته آموزش و مربیان به ویژه در سال قبل با برگزاری کلاس بدنسازی الن و مربیگری خانم هپکوا و نمایش آنها در سایت فدراسیون جهانی تقدیر و تشکر کرد.

پاکدل افزود: ریاحی در این کمیته زحمات زیادی کشیده و در حوزه‌های مختلف این کمیته منشا اثر خوبی شد. باید این نکته را اضافه کنم ریاحی به عنوان مشاور در کنار ما و همچنین در امور استان‌ها خواهند بود و دلیل انتخاب علیمرادی هم این بوده است که او سلسله مراتب را در هندبال طی کرده و اول به عنوان بازیکن و سپس به عنوان مربی تمامی رده‌ها حضور داشته و امروز مدرس رسمی فدراسیون است.

  • بیشتر بخوانید: