زاکانی: 50 هزار واحد در مناطق مختلف تهران در حال ساخت است

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علیرضا زاکانی امروز (چهارشنبه) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره تأخیر در افتتاح خط 6 متروی پایتخت گفت: خط 6 افتتاح خواهد شد، زمان دقیق آن توسط کارشناسان محاسبه و اعلام خواهد شد.
شهردار تهران درباره آخرین وضعیت امضای تفاهمنامه مبنی بر ساخت 550 هزار واحد مسکن در پایتخت عنوان کرد: حدود 50 هزار واحد در مناطق مختلف در حال ساخت است.
وی درباره خبری مبنی بر دزدیده شدن برخی المانهای شهری در پایتخت اظهار کرد: این موضوع در سطح گسترده نبود اما تمهیدات قانونی درباره آن صورت گرفته است.
زاکانی درباره برگزاری مهمونی ده کیلومتری در تهران به مناسبت عید غدیر گفت: این رویداد توسط صدا و سیما، سازمان تبلیغات بسیج و نیروهای مردمی برنامهریزی شده است و البته مردم مهمترین نقش را در آن دارند.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدعلیرضا زاکانی
شهردار تهران پروژه مسکن این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است