زمان نام نویسی مجدد آزمون اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری اعلام شد
یاسوج - ایرنا - مسؤول روابط عمومی مرکز کارشناسان رسمی دادگستری کهگیلویه و بویراحمد گفت: زمان نام نویسی مجدد و تاریخ جدید برگزاری آزمون اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری سال 1398 در این استان اعلام شد.
صالح دانشفر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس اعلام مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه اصلاحات جدیدی در دفترچه راهنمای این آزمون ایجاد شده است.
وی افزود: با توجه به این اصلاحات مقرر شد که امکان ویرایش اطلاعات از سوی داوطلبان شرکت در آزمون ایجاد شود.
مسؤول روابط عمومی مرکز کارشناسان رسمی دادگستری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: داوطلبانی که در گذشته برای شرکت در این آزمون نام نویسی کرده اند با مراجعه به سایت سازمان سنجش و آموزش کشور نسبت به ویرایش اطلاعات خود در بازه زمانی 27 اردیبهشت ماه تا دوم خردادماه امسال اقدام کنند.
دانشفر عنوان کرد: داوطلبانی که تاکنون برای شرکت در این آزمون نام نویسی نکرده اند می توانند با توجه به دفترچه راهنما و با مراجعه به سایت سازمان سنجش و آموزش کشور در بازه زمانی اعلام شده نام نویسی کنند.
وی ابراز داشت: قرار بود این آزمون جمعه 9 خردادماه 1399 برگزار شود که به دلیل شیوع بیماری کرونا به 20 شهریورماه همین سال موکول شد.
دانشفر گفت: این آزمون به صورت غیرمتمرکز و در تمامی نقاط کشور برگزار خواهد شد و هر داوطلب نیز در استان خود امتحان می دهد.
وی اظهار داشت: داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه به نشانی www.23055.ir/porseman و عضویت در تالار گفتمان پرسش ها و موضوع های خود را پیرامون این آزمون مطرح کنند تا کارشناسان مرکز به آنها پااسخ دهند.
*س_برچسبها_س*