زنگ خطر ساختمانهای ناایمن به صدا در آمده / یک سایه شوم بر سر شهر
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ چندی پیش علیرضا زاکانی شهردارتهران در نشستی از 12 هزار هکتار بافت ناپایدار خبر داد که باید به نقاط ایمن تبدیل شوند. پس از آن وی در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: قرار است کلیه ساختمانهای تهران از 6 طبقه به بالا را بررسی کنند و برای هر ساختمان یک دفترچه تشکیل شود و در سه دسته تقسیم بندی شوند. یک دسته ساختمانهایی که ایمنی دارند، دو ساختمانهایی که با...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ چندی پیش علیرضا زاکانی شهردارتهران در نشستی از 12 هزار هکتار بافت ناپایدار خبر داد که باید به نقاط ایمن تبدیل شوند.
پس از آن وی در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: قرار است کلیه ساختمانهای تهران از 6 طبقه به بالا را بررسی کنند و برای هر ساختمان یک دفترچه تشکیل شود و در سه دسته تقسیم بندی شوند. یک دسته ساختمانهایی که ایمنی دارند، دو ساختمانهایی که با بازسازی ایمن میشوند و سوم ساختمانهایی که نیاز به نوسازی دارند و ما برای هر کدام برنامه خاص داشته باشیم. این کار هنوز انجام نشده، هر ادعایی که در این زمینه صورت میگیرد تنها مربوط به حوزه آتشنشانی است.
از همین رو با کامران عبدولی قائم مقام ایمنی و پیشگیری سازمان آتشنشانی در مورد ساختمانهای نا ایمن گفتگو کردیم. وی به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو گفت: منظور از ساختمان نا ایمن که این روزها بحثش به میان میآید ساختمانهای قدیمی و موجودی هستند که متاسفانه برخلاف ضابطهها ساخته شدهاند. با ساختمانهای جدید احداثی که طبق ضوابط شهرداری دارند کنترل میشوند مشکل خیلی کمی داریم. وی افزود: عمده ساختمانهای ناایمن ساختمانهایی هستند که قبل از سال 80 یا 85 به قبل ساخته شده اند و دارد از آنها بهره برداری میشود و ضوابط ایمنی در آنها رعایت نشده است. عبدولی در رابطه با اینکه آیا امکان تجهیز کردن این ساختمانهای ناایمن وجود دارد یا نه گفت: متاسفانه برخی از مردم فکر میکنند که فقط خاموش کننده ها مثل کپسولهای آتش نشانی و قرقره آتش نشانی کافی است. وی تصریح کرد: معماری هم مهم است، ولی بیشتر ساختمان ها نمیتوانند که موضوعات معماری را پاس کنند. سازمان با شرایط آنها کنار آمده است. متناسب با شرایط دستورالعمل میدهد، دستور العملی که ایمنی اش را بالا میبرد.