زیربناهای حمل و نقل کشور
زیربناهای حمل و نقل کشور
تهران - ایرنا - تعلل هند در سرمایهگذاری راه آهن چابهار - زاهدان که بخش مهمی از پروژه بندر چابهار محسوب میشود، انتقادات تحلیلگران را در داخل و خارج هند به دنبال داشت و کارشناسان این اقدام را به منزله از دست دادن فرصت طلایی سرمایهگذاری در مهمترین بندر استراتژیک اقیانوسی تعبیر کردند.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور گفت: با توجه به دستور وزیر راه و شهرسازی اجازه دستی شدن عوارض را به آزادراههای الکترونیکی نمی دهیم اما سرمایه گذاران پولشان را میخواهند و مردم باید همکاری کنند.
دهلی نو - ایرنا - مقامات ارشد سفارت هند در تهران با اشاره به عزم این کشور برای توسعه بندر چابهار اعلام کردند دهلی نو متعهد به تامین مالی راه آهن چابهار - زاهدان است.
شهرکرد - ایرنا - چهارمحال و بختیاری از نظر امکانات و زیرساختهای توسعه، یک استان کم برخوردار است که این کم برخورداری ریشه تاریخی دارد و از این دولت برای حرکت قطار توسعه این استان ریلگذاری کرده است و این توسعه در سفر اخیر رییس سازمان برنامه و بودجه نیز مورد تاکید قرار گرفت.
معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی گفت: ایران هیچگاه قراردادی با هندیها برای هیچ پروژه ریلی نداشته است که حالا قصد داشته باشد آنها را از پروژه خط آهن چابهار کنار بگذارد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: 50 درصد خودروهایی که از 5 آزادراه دارای زیرساخت عوارض الکترونیکی عبور کرده اند، عوارض نداده اند.
شهرکرد - ایرنا - معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: 2 طرح اتصال به راهآهن سراسری و چهارخطه شهرکرد - بروجن - لردگان در ردیف طرحهای مهم و اولویتدار امسال کشور قرار گرفته است.
بیرجند - ایرنا - 2 کریدور اصلی جنوب به شمال و شرق به غرب از استان خراسان جنوبی عبور میکند و با توجه ویژه ارکان دولت در سالهای اخیر اعتبارات حوزه راه در این استان جهش چند برابری داشته است.
در حالی که برخی گمانه زنیها از احتمال بازگشت باجههای عوارضی به آزادراههای الکترونیکی خبر داده بودند وزیر راه و شهرسازی مخالفت صریح خود را با دستی شدن عوارض این آزادراهها و تعیین تکلیف هر چه سریعتر برخی اختلافات به وجود آمده، اعلام کرد.
اصفهان - ایرنا - توسعه شبکه راههای ارتباطی در اصفهان به اعتقاد جمعی از کارشناسان رهاورد ارزشمند دولتهای یازدهم و دوازدهم در این استان است که این بخش زیربنایی مهم منطقه نسبت به ادوار گذشته شتاب بیشتری پیدا کرده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برای تکمیل منطقه دوم آزاد راه تهران - شمال به 2 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری نیاز است.
خادمی گفت: تا پایان امسال471 کیلومتر مسیر ریلی، 530 کیلومتر مسیر آزادراهی و 800 کیلومتر شبکه بزرگراهی در کشور بهره برداری خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی از تکمیل و بهره برداری 471 کیلومتر مسیر ریلی، 530 کیلومتر مسیر آزادراهی و 800 کیلومتر شبکه بزرگراهی در کشور تا پایان امسال خبر داد.
باجه های عوارضی در مسیر رفت فعال نیستند و مردم به صورت الکترونیکی آن را پرداخت میکنند اما در مسیر برگشت از جاده چالوس به سمت تهران باید در انتهای مسیر در صفوف ماشین ها منتظر بمانند تا عوارضشان را که نداده اند پرداخت کنند.