دوشنبه 16 تیر 1404

ساختمان وزارت جنگ اسرائیل به طور مستقیم با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
ساختمان وزارت جنگ اسرائیل به طور مستقیم با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است

دنیای اقتصاد: یک رسانه صهیونیستی برای نخستین‌بار فاش کرد که ساختمان وزارت جنگ این رژیم، معروف به «کریاه» در تل‌آویو، در حمله موشکی اخیر جمهوری اسلامی ایران، به طور مستقیم مورد اصابت قرار گرفته و آسیب دیده است.

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ این روزنامه ضمن اشاره به دقت بالای موشک‌های شلیک‌شده ایرانی، نوشت که اصابت مستقیم این موشک‌ها به طبقات فوقانی این ساختمان، موجب وارد شدن خسارات قابل توجهی شده است؛ هرچند مقامات رسمی اسرائیل تلاش کرده‌اند با اعمال سانسور شدید رسانه‌ای، ابعاد واقعی این حمله را پنهان نگه دارند.

گزارش مذکور همچنین حاکی از آن است که برخی منابع در ارتش اسرائیل، ناتوانی سامانه‌های پدافند هوایی این رژیم در رهگیری این موشک‌ها را یک «شکست راهبردی» تلقی کرده‌اند؛ چرا که کریاه به‌عنوان مرکز فرماندهی ارتش، از مهم‌ترین اماکن امنیتی و نظامی در سرزمین‌های اشغالی به شمار می‌رود.

افشای این واقعیت در رسانه‌های رژیم صهیونیستی، در حالی صورت می‌گیرد که تا پیش از این، مقام‌های تل‌آویو از انتشار هرگونه اطلاعات درباره میزان خسارات و جزئیات حمله موشکی ایران جلوگیری کرده بودند.