ساخت بیشاز 60 درصد مدارس توسط خیرین قزوینی /27 مدرسه استثنایی در استان قزوین فعال هستند
معرفتالله احمدی گفت: خوشبختانه 100درصد مدارس استثنایی استان تحت پوشش شبکه شاد است و 90 درصد دانشآموزان و 99درصد معلمان به شبکه شاد دسترسی دارند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معرفتالله احمدی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ با اشاره به وجود 27 مدرسه و مرکز برای آموزش دانشآموزان با نیازهای ویژه اظهار کرد: هم اکنون 22 مدرسه استثنایی و پنج مرکز مشکلات ویژه یادگیری در سطح استان قزوین وجود دارد؛ همچنین یک کلاس ضمیمه در الموت شرقی برای ارائه خدمات آموزشی به دانشآموزان فعالیت دارد.
وی افزود: تعداد مدارس استثنایی در سطح استان قزوین کافی است فقط در شهر آبگرم مشکل فضای آموزشی وجود دارد که زمین لازم برای احداث فضای آموزشی از سوی خیرین اهدا شده ضمن اینکه با یک خیر برای شروع مراحل ساخت در اسرع وقت صحبت شده است. رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان قزوین تصریح کرد: هم اکنون هزار و 30 دانشآموز در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل هستند و هزار و 400 دانشآموز هم به صورت تلفیقی - فراگیر در مدارس عادی تحصیل میکنند و از خدمات معلم رابط همکاران استثنایی برخوردار هستند. تحصیل بیش از هزار دانشآموز در مدارس استثنایی استان / یک درصد دانشآموزان استان را افراد با نیاز ویژه تشکیل میدهند وی با بیان اینکه یک درصد دانشآموزان استان را دانشآموزان با نیاز ویژه تشکیل میدهند؛ عنوان کرد: در مجموع 410 همکار رسمی و پیمانی و حق التدریس در مدارس و ستاد استثنایی استان مشغول به کار هستند. احمدی بیان کرد: از جمله شرایط استاندارد بودن مدارس استثنایی یک طبقه بودن ساختمان است اما در برخی مناطق به دلیل کمبود فضا، دو تا سه ساختمان دو طبقه داریم و اکثر فضاها استاندارد و مناسب برای دانشآموزان است. همکاری بیش از 410 نیرو در آموزش و پرورش استثنایی استان قزوین وی اضافه کرد: همه مدارس استثنایی استان رمپ دارند، مدارس ناشنوایان نیز مجهز به سیستم روشنایی بوده و اخطارهای لازم را میدهد و مدارس نابینایان مجهز به موزاییکهای برجسته بوده تا دانشآموزان هنگام راه رفتن با لمس کف کفش و نوع برجستگی موزاییک تشخیص دهند که در کدام موقعیت قرار دارند. این مقام مسئول با بیان اینکه مساحت مدارس استثنایی استان از میانگین کشوری بالاست؛ گفت: 68 درصد مدارس استان قزوین خیر ساز است لذا فضاهای بسیار بزرگی پیشبینی شده که نیاز دانشآموزان را پوشش میدهد. وی تصریح کرد: در هر کلاس درس برای گروههای تک معلولیتی و یک پایه، 6 تا 11 نفر حضور دارند و در کلاسهای چند پایه 4 تا 7 نفر و در کلاسهای چند معلولیتی 3 تا 5 نفر و کلاس های ویژه اوتیسم هم 3 تا 5 نفر حاضر هستند. دسترسی 90درصد دانشآموزان استثنایی قزوین به شبکه شاد احمدی یادآور شد: متوسط آمار دانشآموزان هر کلاس در استان قزوین 5 و نیم نفر است و هم اکنون مدارس با کمترین دانشآموز در سطح استان دارای 10 دانشآموز و بیشترین 110 نفر است. وی عنوان کرد: خوشبختانه 100درصد مدارس استثنایی استان تحت پوشش شبکه شاد هستند و 90 درصد دانشآموزان و 99درصد معلمان به شبکه شاد دسترسی دارند. این مقام مسئول ابراز کرد: در مجموع 247 دانشآموز استثنایی استان برای دریافت خدمات آموزشی نیازمند تبلت بودند که 100 درصد آن تامین شد که 50 درصد آن با اعتبارات سازمان و 50 درصد دیگر از محل اعتبارات استانداری و خیرین بود. اهدای 247 تبلت به دانشآموزان قزوینی وی بیان کرد: آمار رسمی و دقیق از تعداد مبتلایان به کرونا در مدارس استثنایی ندارم اما دانشآموزانی بودند که از خفیف تا شدید به کرونا مبتلا شدند. احمدی در ادامه گفت: قطعا از آموزش حضوری با رعایت کامل پروتکلها استقبال میکنیم اما این امر بستگی به وضعیت واکسیناسیون در کشور دارد چراکه دانشآموزان ما آسیبپذیر هستند. وی در پایان یادآور شد: امیدواریم شرایط به گونهای پیش رود که دانشآموزان از اول مهر در مدارس حاضر شده و از کیفیت لازم آموزشی به ویژه خدمات توانبخشی بهرهمند شوند. انتهای پیام /