ساخت و ارزیابی سیستم هوشمند برخط برش سر و تمیزکن شکم ماهی قزلآلا
دومین دانشجوی دکترای مشترک دانشگاههای تهران و والنسیا از رساله خود با موضوع «طراحی، ساخت و ارزیابی سیستم هوشمند برخط برش سر و تمیزکن شکم ماهی قزلآلا» دفاع کرد.
به گزارش ایسنا، حسین آزرمدل، دانشجوی دکترای مشترک رشته طراحی ماشینهای کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و دانشگاه والنسیا از رساله خود تحت عنوان «طراحی، ساخت و ارزیابی سیستم هوشمند برخط برش سر و تمیز کن شکم ماهیقزل آلا» دفاع کرد. این رساله، به راهنمایی دکتر سید سعید محتسبی، استاد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و دکتر آلفردو روزادو، استاد دانشگاه والنسیا و مشاوره دکتر علی جعفری و دکتر حسین بهفر انجام شده است. لازم به ذکر است، براساس انعقاد تفاهمنامه بین دانشگاههای تهران و والنسیا، رساله مذکور به امضای مشترک بین دو دانشگاه رسیده و طی آن علاوه بر دریافت مدرک دکتری تخصصی در رشته مکانیک بیوسیستم از دانشگاه تهران، مدرک دکتری برق نیز از دانشگاه والنسیا با درجه عالی برای ایشان صادر شده است.
دکتر ولیاله محمدی، مشاور امور بینالملل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، درباره تفاهمنامه منعقده بین دانشگاههای تهران و والنسیا و نحوه گذراندن این دورههای مشترک دکتری گفت: با ابتکار این پردیس، در ابتدا یک قرارداد در قالب اراسموس با دانشگاه والنسیا منعقد شد، باید گفت هر چند که پردیس کشاورزی و منابع طبیعی مبتکر این طرح بود، ولی قرارداد بهصورت کلی بین دانشگاههای تهران و والنسیا امضا شد. پس از اعزام نخستین دانشجو به دانشگاه والنسیا با مذاکرات و توافقهای صورت گرفته دو جانبه، توانستیم این قرارداد را به تفاهمنامه دکتری مشترک تبدیل کنیم. وی افزود: تاکنون دو دانشجو بر اساس این تفاهمنامه از رساله خود دفاع کردهاند و موفق به کسب این مدرک شدهاند. هماکنون نیز دانشجویی از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکدههای فنی در قالب طرح اراسموس در حال گذراندن دورههای خود است و پیگیر آن هستیم تا قرارداد این دانشجو را به قرارداد دکتری مشترک تبدیل کنیم که اگر این اتفاق بیفتد، سومین دانشآموخته بر اساس تفاهمنامه منعقده بین دو دانشگاه موفق به دریافت این مدرک خواهد شد. دکتر محمدی با بیان اینکه در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، نگاه ما دانشگاهی و حتی ملی است، خاطرنشان کرد: بنابراین، اگر فرصتی ایجاد شود نه تنها دانشجویان و استادان پردیس کشاورزی میتوانند از آن استفاده کنند، بلکه تلاش خواهیم کرد تا این امکان در اختیار دانشکدههای دیگر هم قرار داده شود، یعنی براساس این تفاهمنامه دیگر نیازی نیست تا سایر دانشکدهها بخواهند بهصورت انفرادی با دانشگاه والنسیا قرارداد منعقد کنند، فقط برای هر دانشجویی یکسری فرمهایی مربوط به دوره دکتری مشترک است که باید بین دانشگاه والنسیا و دانشکده امضا شود.
مشاور بینالملل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران تصریح کرد: دانشجویانی که از این امکان استفاده میکنند، درسهای خود را در دانشگاه تهران گذراندهاند و در دانشگاه والنسیا طی درخواست و ثبتنام درسهای محدودی را اخذ خواهند کرد. لازم به ذکر است که رساله این دانشجویان بهصورت مشترک بین دو دانشگاه تعریف میشود. همچنین جلسات دفاع نیز در حال حاضر بهصورت آنلاین و با حضور استادان راهنمای دانشگاههای تهران و والنسیا برگزار میشود که در نهایت دانشجو موفق به اخذ مدرک از هر دو دانشگاه خواهد شد. غیر از این مورد ما با دانشگاههای فرانسه هم در سالهای اخیر چنین دورههایی را برگزار کردهایم و پیگیر آن هستیم تا بتوانیم با سایر دانشگاههای دنیا نیز امکان این همکاری را فراهم کنیم.
به نقل از دانشگاه تهران، پیش از این آیدا خرمنژاد بهعنوان نخستین دانشجوی مشترک دانشگاههای تهران و والنسیا از رساله خود تحت عنوان «تنوع ساختار و عملکرد برخی توکسینهای باکتری روی سلولهای جانوری، گیاهی و میکروبی»، در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دفاع کرده و موفق به کسب این مدرک شده است.
انتهای پیام