سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حسین فرشیدی صبح امروز (دوشنبه 27 فروردین) در جلسه شورای معاونین وزارت بهداشت که با حضور دکتر حنان بلخی، مدیرکل دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت و دکتر جعفر حسین، نماینده سازمان جهانی بهداشت در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با بیان اینکه از جمعیت حدود 85 میلیونی کشور، 23 درصد روستایی و 77 درصد شهرنشین هستند، اظهار داشت: با توجه به...
دکتر حنان حسن بلخی مدیرکل دفتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت شامگاه دوشنبه (27 فروردین 1403) با امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر بهرام عین اللهی در این نشست که امروز (دوشنبه 27 فروردین ماه) در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با بیان اینکه منطقه مدیترانه شرقی نسبت به سایر نقاط جهان از حساسیت بیشتری برخوردار است، افزود: در منطقه خاصی از جهان قرار داریم که از لحاظ جغرافیایی حادثه خیز بوده و از بُعد سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نیز رویدادهای متعدد و متنوعی در آن رقم میخورد که...
اقتصادنیوز: جنبش مقاومت اسلامی امروز (دوشنبه) با انتشار بیانیهای در واکنش به کشف گور جمعی در محوطه بیمارستان الشفای غزه، تاکید کرد که این جنایت نشان دهنده بی حد و مرزی فاشیست بودن رژیم صهیونیستی است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام عین اللهی، در این دیدار که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: سازمان جهانی بهداشت، تقسیمبندیهای مختلفی دارد که یکی از این تقسیمبندیها، منطقه مدیترانه شرقی است که در این منطقه اخیراً انتخاباتی انجام شد و خانم «حنان حسن بلخی» به عنوان رئیس منطقه شرق مدیترانه انتخاب شد و به ایران سفر کرد. وی با اشاره به سفر مدیرکل دفتر منطقه مدیترانه...
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تأکید بر اهمیت تأمین نان از «آرد کامل»، تغذیه نامناسب را از علل اصلی سیر صعودی بیماریهای غیرواگیر خواند و برنامههای این وزارتخانه برای سبوسدار کردن غلات بهویژه نان را تشریح کرد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: تمام دانشگاههای علوم پزشکی تا پایان سال در محدوده تحت پوشش خودشان حداقل یک کارخانه ایجاد کنند که «آرد کامل» تولید میکند و تا پایان سال 1403 نیز این تعداد به سه کارخانه در محدوده هر دانشگاه علوم پزشکی افزایش یابد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد: تمام دانشگاههای علوم پزشکی تا پایان سال در محدوده تحت پوشش خودشان حداقل یک کارخانه ایجاد کنند که «آرد کامل» تولید میکند و تا پایان سال 1403 نیز این تعداد به سه کارخانه در محدوده هر دانشگاه علوم پزشکی افزایش یابد.
آخرین نمونه طبیعی ویروس آبله در اکتبر 1977 تشخیص داده شد و سازمان جهانی بهداشت ریشهکن کردن بیماری را با انجام عمل پیشگیری آبلهکوبی «از سطح زمین» در 1980 تأیید و آن را به تنها بیماری انسانی ریشه کن شده تبدیل کرد.
اقتصادنیوز: آبله، بیماری که تنها در قرن بیستم باعث مرگ 500 میلیون نفر در جهان شد، تنها بیماری انسانی است که ریشهکن شده است.
آبله، بیماریای که فقط در قرن بیستم باعث مرگ 500 میلیون نفر در جهان شد، تنها بیماری انسانی است که ریشهکن شده است. با این حال، یک گزارش جدید با عنوان «وضعیت مقابله با آبله در آینده» از آکادمی ملی علوم، مهندسی و پزشکی (NASEM) استدلال میکند که ایالات متحده و جامعه جهانی باید برای بازگشت آبله آماده شوند.
همه ما بارها وبارها شنیدهایم که انسان موجودی اجتماعی است و نداشتن ارتباط و تنهایی میتواند مشکلات مختلفی را بهویژه در وضعیت روحی فرد بهوجود بیاورد. بهتازگی براساس پژوهشهای صورتگرفته مشخص شده که فقدان تعامل اجتماعی حتی میتواند باخطر بیشتر بیماریهای قلبی عروقی، زوالعقل و مشکلات دیگر برایسلامتی مرتبط باشد. به نظر میرسد این موضوع میتواند با ایجاد تغییراتی بر عملکرد مغز، نه...
افسرده بودن باعث میشود احساس درماندگی کنید. با این حال در کنار رواندرمانی و گاهی اوقات مصرف دارو، کارهای زیادی وجود دارد که میتوانید به تنهایی برای مقابله با این عارضه انجام دهید.
در حالیکه بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) موارد ابتلا به سرخک پس از کاهش چشمگیر سطح واکسیناسیون در دنیا طی چند سال اخیر به ویژه در پی همهگیری کرونا در شماری از کشورها به میزان قابل توجهی شدت یافته است، پزشکان با تاکید بر اقدامات بهداشتی لازم برای تمام افراد، توصیه میکنند گروههای آسیبپذیر بیش از سایرین از خود در برابر این بیماری مراقبت کنند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی 79 مورد ابتلا به وبا در سال گذشته، از کاهش چشمگیر آمار این بیماری در کشور نسبت به سال 1401 خبر داد.
تهران - ایرنا - رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به دریافت رتبه Fully Functionality از سازمان جهانی بهداشت برای تولید واکسن از سال 2009 میلادی، گفت: سازمان غذا و دارو یکی از بزرگترین نهادهای نظارتی و رگولاتور با اعتبار بینالمللی است.