سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
تهران - ایرنا - نتایج یک مطالعه نشان میدهد همه گیری کووید -19 خطر ابتلا به دیابت بارداری و فشار خون بالا را در زنان باردار افزایش میدهد.
جمعیت هلالاحمر در مجموع از اردیبهشت ماه تاکنون، 76 میلیون و 390 هزار دز واکسن کرونا از نوع سینوفارم به کشور وارد کرده است.
تهران - ایرنا - محققان انگلیسی میگویند کودکانی که در جریان قرنطینه کووید -19، زمان بیشتری را در طبیعت سپری کردهاند، از مشکلات رفتاری و احساسی کمتری رنج میبرند و حال عمومی بهتری دارند.
دبیر کمیته تخصصی اپیدمیولوژی و پژوهش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بر اساس مطالعه محققان کشور بحرین و دانشگاه کلمبیا، واکسن سینوفارم حدود 87 درصد از مرگ بیماران کرونایی پیشگیری کرده است.
بر اساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت (WHO)، همه گیری کووید19 سالها پیشرفت جهانی در مسیر مبارزه با بیماری سل را معکوس کرده به طوری که برای اولین بار در بیش از یک دهه، مرگ و میر ناشی از ابتلا به این بیماری افزایش یافته است.
مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری سل برای اولین بار در بیش از یک دهه به دلیل همه گیری کووید19 افزایش یافته است.
مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری سل برای اولین بار پس از بیشتر از یک دهه به دلیل همه گیری کووید19 افزایش یافته است.
ویروس نیپا، ویروس جدیدی نیست و سالها در کمین بوده است. در سال 1999، این ویروس پس از یافتن میزبانی در خفاش ها، سر از مالزی درآورد و سپس برای تغذیه از درختان میوه که از مزارع خوکها آویزان بودند، متوقف شد.
تهران - ایرنا - فوق تخصص ریه بیمارستان مسیح دانشوری گفت: براساس آمار اداره کل کنترل بیماری سل و جذام وزارت بهداشت، تعداد موارد مشکوک سل ریوی در کشور از 222 هزار و 24 مورد در سال 1397 به 114 هزار و 166 مورد در سال 1399 کاهش یافته است.
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: موارد تشخیص دیرهنگام سل در کشور ما افزایش یافته است.
هر ساله در تاریخ 16 اکتبر به مناسبت "روز جهانی غذا" و با هدف افزایش آگاهی عمومی در مورد گرسنگی و عادات غذایی سالم در کشورهای مختلف مراسمی برگزار می شود.
رییس اداره کنترل سل و جذام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حذف سل تا سال 2050 یک هدف جهانی است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با اعلام اینکه اکثر افرادی که بر اثر ابتلا به کرونا در ICU بستری میشوند، واکسن کرونا دریافت نکردهاند، علت فوت برخی واکسنزدهها بر اثر کرونا را تشریح کرد.
از حدود یکسالونیم گذشته تاکنون مواردی از آنفلوآنزای فصلی که هر ساله به صورت گسترده شاهد آن بودیم، به صورت کم و نادر مشاهده کردیم که البته رعایت دستورالعملهای بهداشتی میتواند یکی از مهمترین عوامل پیشگیری از آنفلوآنزای فصلی باشد و در کنار آن واکسیناسیون آنفلوآنزا قرار دارد. در عین حال نمیشود قاطعانه صحبت کرد و بگوییم امسال هم آنفلوآنزا نخواهیم داشت.
کرمانشاه - ایرنا - رییس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، افزایش ناباروری در زنان و مردان را با سیاستهای کلی سلامت کشور در تعارض دانست و گفت: ناباروری همچنین بیماریهای کلیوی و کبدی از عوارض بسیار جدی داروهای نیروزا است.
تهران - ایرنا - کمیته مشورتی سازمان نظارت بر دارو و غذای آمریکا به شرکت جانسون اند جانسون مجوز تزریق دز دوم و تقویتی واکسن کرونا برای بزرگسالان 18 سال و بیشتر داد، این ترزیق 2 ماه پس از تزریق دز اول انجام میشود.