سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
سازمان انتقال خون ایران از تمامی افراد واجد شرایط اهدای خون از جمله افرادی که دوره یک ماهه بیماری پس از کرونا را سپری کرده اند و همچنین داوطلبانی که دوره معافیت اهدای خون پس از انجام واکسیناسیون کرونا را با توجه به نوع واکسن تزریقی پشت سر گذاشته اند دعوت میکند تا به جمع اهداکنندگان خون بپیوندند و بیماران نیازمند به خون را دراین روزهای حیاتی تنها نگذارند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا اسکندری متخصص سلامت در بلایا، در یادداشتی نوشت: همه گیری کووید 19 سبب مرگ بسیاری از افراد شده و شوک عمیقی در سراسر جهان ایجاد کرده است. این بیماری نحوه کار، زندگی و دسترسی به مراقبتهای بهداشتی را تغییر داده است که پیامدهای متفاوتی در زنان و مردان داشته است. بحران کرونا تأثیرات بی سابقه بر سلامت و مراقبتهای بهداشتی، رفاه اجتماعی و اقتصادی...
تهران - ایرنا - سخنگوی سازمان انتقال خون از تمامی افراد واجد شرایط اهدای خون از جمله افرادی که دوره یک ماهه بیماری پس از کرونا را سپری کرده اند و داوطلبانی که دوره معافیت اهدای خون پس از انجام واکسیناسیون کرونا پشت سر گذاشته اند دعوت کرد تا به جمع اهداکنندگان خون بپیوندند.
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد، افرادی که یک دز واکسن آکسفورد / آسترازنکا و برای دز دوم یک دز واکسن mRNA دریافت کردهاند، در مقایسه با افرادی که برای هر دو دز، واکسن آسترازنکا دریافت کردهاند با خطر کمتر آلودگی به عفونت کرونا روبهرو هستند.
تهران - ایرنا - خطر ابتلا به پوکی استخوان با بالا رفتن سن افزایش می یابد و مطالعات نشان می دهد، در سن 60 سالگی نیمی از زنان دچار کاهش توده استخوانی یا پوکی استخوان هستند.
تهران - ایرنا - نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد، افرادی که یک دز واکسن آکسفورد / آسترازنکا و برای دز دوم یک دز واکسن mRNA دریافت کردهاند، در مقایسه با افرادی که برای هر دو دز، واکسن آسترازنکا دریافت کردهاند با خطر کمتر آلودگی به عفونت کرونا روبهرو هستند.
ایسنا نوشت: متخصصان در توضیح این پرسش که چرا برخی از افراد واکسینه شده بر اثر ابتلا به کووید -19 جان خود را از دست می دهند معتقدند که این موضوع به معنی بی اثر بودن واکسن ها نیست.
جدیدترین داده های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده نشان می دهد (CDC) که واکسن، احتمال مثبت شدن تست کووید -19 را شش برابر و احتمال مرگ ناشی از آن را 11 برابر کاهش می دهد.
تهران - ایرنا - نتایج یک کارآزمایی بالینی نشان میدهد که درمان با تنظیم کننده سیستم ایمنی «اینترفرون بتا -1a» به همراه داروی ضد ویروسی «رمدسیویر» برای بیماران کرونایی بستری در بیمارستان با روند درمانی که فقط از رمدسیویر استفاده میشود، برتری ندارد و این دارو با عوارض جانبی بیشتری همراه است.
متخصصان در توضیح این پرسش که چرا برخی از افراد واکسینه شده بر اثر ابتلا به کووید -19 جان خود را از دست می دهند معتقدند که این موضوع به معنی بی اثر بودن واکسن ها نیست.
زنان به عنوان پایه های اصلی خانواده و محور اساسی سلامت، رشد، پویایی و اعتلای خانواده و جامعه هستند؛ از این رو لازم است نگاه ویژهای به سلامت این قشر داشته باشیم.
نشست خبری هفته ملی سلامت استخوان سال 1400 با تأکید بر شعار «مهار پوکی استخوان با تشخیص به موقع» روز سه شنبه 27 مهر در پژوهشگاه علوم غدد ومتابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
با بروز همهگیری کرونا از ابتدای سال 2020، تمامی کشورهای محدودیتهای سختگیرانهای در جهت کنترل و عدم گسترش ویروس کرونا وضع کردند. حالا اما با گسترش و انجام واکسیناسیون قشر وسیعی از مردم، اندک اندک موانع و محدودیتها رو به کاهش گذاشته است.
تهران - ایرنا - رییس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: 62 درصد از زنان و 24 درصد از مردان ایرانی بالای 60 سال به استئوپروز (پوکی استخوان) مبتلا هستند.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: تصمیم درباره بازگشایی مدارس، امسال به انجمن اولیا و مربیان سپرده شد.