سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
وزیر بهداشت درباره روند واکسیناسیون کرونا گفت: لطف الهی شامل حال ما شد و تحولی در این حوزه ایجاد شد بطوریکه هفته گذشته هشت میلیون و 200هزار دز واکسن یعنی حدود کل جمعیت برخی کشورهای منطقه تزریق داشتیم.
معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت ضمن اشاره به درخواست جامعه برای دریافت خدمات طب سنتی، در عین حال گفت: متأسفانه ما در کف جامعه شاهد یک جریان بینظم و آشفتهای هستیم که با ادعای طب سنتی یا طب اسلامی و با سوء استفاده از اعتقادات مذهبی مردم در حالیکه نه آموزش علمی دیدهاند و نه مجوز قانونی دارند، در امر درمان دخالت میکنند.
در جلسه ای که با حضور دکتر بهرام عین اللهی - وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی، دکتر سید علیرضا مرندی رییس و اعضای فرهنگستان علوم پزشکی و معاونان وزیر بهداشت برگزار شد، ضمن تقدیر از افزایش سرعت واکسیناسیون جامعه، بر ضرورت توجه بیش از پیش به حوزه بهداشت و رعایت دستورالعمل های بهداشتی تاکید شد.
عضو کمیته علمی کشوری کنترل و مقابله با ویروس کووید19، با اشاره به الزامات اجرای قرنطینه هوشمند در کشور، گفت: با توجه به شروع واکسیناسیون با کادر درمان و افراد مسن، در پیک پنجم کمترین میزان مرگ و میر در کادر درمان را داشتیم و متوسط سن مرگ و میرمان نیز پایین آمد.
رعایت بهداشت فردی و شستشوی مداوم دستها استفاده از ماسک و دستکش و حفظ فاصله گذاری اجتماعی یکی از مهمترین روشها در جهت پیشگیری و جلوگیری از شیوع هر چه بیشتر ویروس کووید19 است.
معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت تصریح کرد: در ایران برخلاف پیشرفتهایی که در چند سال اخیر داشتهایم و اقداماتی که تاکنون صورت گرفته است، به خاطر حاشیههایی که ایجاد شده یک مقدار از برنامه عقب هستیم حتی نظام سلامت ما در خصوص دستورالعملها و ملزوماتی که سازمان جهانی بهداشت در استراتژیهای هر دهه خود در توسعه طب سنتی ارائه میدهد، عقب است.
عضو کمیته ملی واکسن کرونا ضمن تشریح آخرین اخبار از تولید واکسنهای ایرانی کرونا، توضیحاتی درباره چرایی عدم واردات واکسن فایزر (که قرار بود برای خرید آن از منابعی از غیر از آمریکا و انگلستان اقدام شود)، ارائه کرد.
گروهی از واکسن ستیزان معتقدند که تزریق واکسن موجب تغییر دی.ان.ای افراد و تولد سویه های جدید کرونا می شود؛ در حالیکه این نگرانی در مورد واکسن های ژنومی محتمل است که دست برقضا تمام واکسن های مورد استفاده درکشور ژنومی نیستند و با شیوه کلاسیک در بدن آنتی بادی تولید می کنند.
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اینکه گفته می شود در ایران به ازای هر 10 هزار نفر 11.1 پزشک وجود دارد، کاملا اشتباه است و اکنون به ازای هر 10 هزار نفر 17.1 پزشک در کشور داریم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: بر اساس اطلاعات کنونی، در ایران به ازای هر 10 هزار نفر 17.1 پزشک داریم و با برنامهریزیهای انجام شده تا سال 1404، این عدد به بالای 18 میرسد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزای دانشجو، ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره اظهارات مطرح شده درباره کمبود پزشک و پایین بود میزان دسترسی مردم به خدمات درمانی در کشور، گفت: پایه و اساس اطلاعات ارائه شده، صحیح نیست و اینکه گفته میشود در ایران به ازای هر 10 هزار نفر 11.1 پزشک وجود دارد، کاملا اشتباه است. وی تصریح کرد: اکنون اگر به سایت رسمی سازمان جهانی بهداشت مراجعه شود،...
مدیر عامل بنیاد بیماریهای نادر با اشاره به وجود 355 نوع بیماری نادر با حدود 3 میلیون نفر بیمار در ایران، به هزینه های سرسام آور بیماران نادر و تحت پوشش بیمه نبودن بخش زیادی از بیماران نادر اشاره کرد.
معاون آموزشی وزیر بهداشت گفت: اینکه گفته میشود در ایران به ازای هر 10 هزار نفر 11.1 پزشک وجود دارد، کاملا اشتباه است و اکنون به ازای هر 10 هزار نفر 17.1 پزشک در کشور داریم.
معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اینکه گفته می شود در ایران به ازای هر 10 هزار نفر 11.1 پزشک وجود دارد، کاملا اشتباه است و اکنون به ازای هر 10 هزار نفر 17.1 پزشک در کشور داریم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل باقری فرد درباره کمبود پزشک و پایین بودن میزان دسترسی مردم به خدمات درمانی در کشور، عنوان کرد: پایه و اساس برخی اظهار نظرهای مطرح شده درباره کمبود پزشک، صحیح نیست و اینکه گفته میشود اکنون در ایران به ازای هر 10 هزار نفر 11.1 پزشک وجود دارد، اشتباه است. وی افزود: گزارشی در سایت رسمی سازمان جهانی بهداشت برای سال 2018 آمده است که در ایران...