سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
پژوهشگران با انجام یک مطالعه تاثیر 14 شاخص اقتصادی - اجتماعی را بر سلامت روان شهروندان مناطق 22گانه شهر تهران بررسی کردند.
سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه اعلام کرد که دوز سوم و تقویتی واکسن کووید - 19 راهی برای ایمن نگهداشتن آسیبپذیرترین افراد است و به هیج روی تزئینی و تجملاتی نیست
رضا منصوری گفت: یک هزار و 540بسیجی برای انجام واکسیناسیون با مراکز تجمیعی همکاری می کنند.
هلالاحمر همچنین در حال بررسی نحوه تهیه واکسن مناسب ویژه بیماران خاص، مادران باردار، مادران شیرده و اطفال است و تلاش میکنیم واکسنهای مناسب برای این گروه تهیه و به کشور وارد کنیم.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: معلمان باید در گروه های اولویت دار برای دریافت واکسن کروناویروس قرار بگیرند.
رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین گفت: شایعات پیرامون واکسن سینوفارم موضوع بیشتر سیاسی بوده و بیشتر مسائل بیش از آنکه از یک واقعیت اجتماعی یا علمی باشد، سیاسی است.
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گزارشی از اقدامات و عملکرد این معاونت منتشر کرد.
وزیر بهداشت: «برای مدیریت کرونا به پروتکلهای علمی نیاز داریم بین روشهای درمانی ویروس کرونا خیلی تناقض وجود دارد و هر فردی مبحثی را به عنوان درمان خود در نظر میگیرد. باید از افراد دانشمند بیشتر استفاده کنیم».
طاها میگوید: «بین افرادی که واکسن زدهاند، کسانی را دیدم که بعد از دوز دوم فوت کردهاند یا دوباره به بدترین شکل مبتلا شدهاند. این یعنی واکسیناسیون بر اساس فیزیولوژی هر فرد صورت نگرفته که باید اصلاح شود.»
با گذشت دوسال از شیوع بیماری کووید -19 در سراسر جهان، در طی این مدت شاهد جهشهای متنوعی از ویروس کرونا بودهایم. آخرین سویهای که از سوی سازمان جهانی بهداشت طبقهبندی شده است «لامبدا» نام دارد که نخستین بار در دسامبر گذشته در کشور پرو شناسایی شد. نام علمی این واریانت، ث.37 (C.37) است. این گونه پیش از این در برخی از ایالات آمریکا و دستکم 29 کشور دیگر که اغلب در آمریکای لاتین هستند،...
اخیرا شایعاتی در فضای مجازی منتشر شد که سینوفارم نوع ووهان به ایران وارد شده و به همین دلیل هم کارآیی پایینی از این واکسن در کشور دیده شده است، این موضوع منجر به نگرانی زیادی درباره واکسنی شده که بیش از 15میلیون دز از آن در ایران تزریق شده است.
هم اکنون هر 2 دقیقه یک نفر جان خود را به دلیل کرونا از دست میدهد و وحشتناک تر آنکه متاسفانه هر 2 ثانیه یک نفر به کووید19 مبتلا میشود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا شانه ساز، در واکنش به خبری مبنی بر اینکه ایران از واکسن سینوفارم که تاییدیه سازمان جهانی بهداشت را ندارد، وارد کرده است، اظهار داشت: واکسنهای وارداتی علاوه بر کشور سازنده، باید در چند کشور دیگر سابقه مصرف داشته باشد و من به مردم اطمینان میدهم چنین خبری، صد درصد کذب و شایعه است. وی افزود: اگر ظرف 48 ساعت آینده منبع انتشار خبر، مدارک مستند...
رییس سازمان غذا و دارو درباره شایعه معتبر نبودن واکسن سینوفارم وارداتی به ایران گفت: به هموطنانم اطمینان میدهم که به این شایعات به هیچ وجه توجه نکنند. ما 100 درصد این اظهارات را تکذیب میکنیم.
رئیس سازمان غذا و دارو درباره واردات واکسن سینوفارم بدون تاییدیه سازمان جهانی بهداشت واکنش نشان داد و گفت: منبع انتشار خبر 48 ساعت فرصت دارد مدارک مستند ارائه بدهد وگرنه شکایت می کنیم.
شانهساز در واکنش به انتشار شایعاتی مبنی بر واردات واکسن سینوفارم از منبعی که تاییدیه سازمان جهانی بهداشت را ندارد، گفت: تمام واکسنهای وارداتی به کشور حتما باید علاوه بر کشور سازنده، در چند کشور معتبر دیگر هم سابقه مصرف داشته باشد.