سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «دلسی رودریگز» معاون رئیس جمهوری ونزوئلا طی ویدئوکنفرانسی در دوره آموزشی فرهنگیان آمریکای لاتین گفت: در حالی که بیش از 236 میلیون دز واکسن از طریق کوواکس به سایر کشورهای جهان ارسال شده است، ونزوئلا با وجود پیش پرداخت هزینه کامل 120 میلیون دلاری هنوز یک دز واکسن نیز از طریق کوواکس دریافت نکرده است. معاون رئیس جمهوری ونزوئلا با بیان اینکه این...
یک ویروسشناس گفت: اگر اجازه دهیم که ویروسها واریانت داشته باشند و با توجه به اینکه واریانتهای مختلف هم در کنار هم میچرخند، ممکن است واریانتهای مختلف با هم ترکیب شده و ویروس نوترکیبی ایجاد شود و ویروس نوترکیبی ایجاد شود که بسیار مهاجم باشد.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده که شیوع این واریانت به طور مداوم در کلمبیا و اکوادر افزایش یافته است. به طوری که میتوان گفت اکنون به ترتیب 39 درصد و 13 درصد بیماری کووید 19 در کلمبیا و اکوادر به ترتیب مربوط به همین واریانت است.
یک ویروس شناس ضمن اشاره به اطلاعاتی که تاکنون درباره واریانت MU کرونا اعلام شده (جهشی که برای اولین بار در کلمبیا و اکوادر مشاهده شد)، گفت: واریانتها حاصل گردش بی امان و لجام گسیخته ویروسها در تمام دنیا هستند.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، گفت: بر اساس اعلام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و با طرحی که در چندین دانشگاه علوم پزشکی از ابتدای امسال اجرایی شده، کارایی واکسیناسیون کشور در کاهش میزان بستری در دریافت کنندگان واکسنها «چشمگیر» بوده است.
برزیل صادرات گوشت گاو به چین را پس از تایید دو مورد جنون گاوی آتیپیکال در دو کارخانه گوشت، متوقف کرد.
بر اساس یافتههای این مطالعه، کارایی واکسیناسیون کشور در کاهش میزان بستری در دریافت کنندگان واکسنها، چشمگیر بوده است. آنچه از یافتههای توصیفی این مطالعه بر میآید، حاکی از آن است که در مجموع از تعداد 40 هزار و 798 نفری که وارد مطالعه شدهاند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو دکتر کیانوش جهانپور اظهار داشت: با سفارش و حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و به منظور مراقبت فعال عوارض واکسنهای رایج مورد استفاده در کشور، مطالعهای با استفاده از آخرین راهنمای سازمان جهانی بهداشت منطبق بر طراحی CEM یا (Cohort Event Monitoring) با مجری گری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و در هفت شهر کشور شامل شاهرود، رشت، بیرجند، مشهد، سنندج،...
سویه مو، پنجمین جهش ویروس کرونا که سازمان جهانی بهداشت آن را زیر نظر گرفته، در 39 کشور شناسایی شده و کارشناسان به دقت آن را تحت نظر گرفتهاند تا مقاومت آن نسبت به واکسنهای موجود مشخص شود.
مدیرگروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی ایران در پاسخ به شایعه خطرات تزریق داروها و آمپولهای تقویتی مانند نوروبیون گفت: اینکه تزریق آمپول تقویتی قبل و بعد از واکسیناسیون باعث مرگ و خطرات دیگر شود، بعید به نظر می رسد، اما با این وجو هیچ توصیه ای در این زمینه نشده است.
مجید سرتیپی گفت: از آنجایی که سیستان و بلوچستان در شرق ایران واقع شده و کشورهایی مثل هند و جنوب شرق آسیا درگیر لامبدا هستند، این نگرانی وجود دارد که این سوش از طریق مرزهای استان وارد کشور شود.
ما در واکسیناسیونمان عقل معاش به کار نگرفتهایم. واکسیناسیون ما به جای این که مناطق و افراد پرریسک را دربربگیرد، یکدفعه جمعیت بلند و زیادی را دربرگرفت.
متخصص ایمونولوژی بالینی از آمریکا و انگلستان و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در واکسن برکت تمام مراحل علمی توسط وزارت بهداشت و درمان مورد تایید سازمان بهداشت جهانی طی شده و مورد تایید قرار گرفته است.
ویروس لامبدا به قطر و ترکیه هم رسیده و در یک قدمی کشور ماست. همین حالا هم روزی حدود 600 نفر از هموطنانمان را از دست میدهیم و باز شدن پای لامبدا به کشور میتواند شرایطی به مراتب وخیمتر ایجاد کند.
بیش از 18 ماه از شیوع کرونا در ایران می گذرد و مردم تا حدود زیادی نسبت به رعایت پروتکل ها، سهل انگار شده اند و همین مسئله می تواند زنگ خطر جدی برای شدت گرفتن بیماری در کشور باشد.
تناقض در شروط پرداخت وام و مصوبه ستاد ملی کرونا با دستورالعمل جدید و راهکار بانک مرکزی برای پوشش بخشی از کسری بودجه، سایر عناوین اقتصادی مهم امروز روزنامهها هستند.