سازمان جهانی بهداشت
سازمان جهانی بهداشت
مینو محرز گفت: ما به علت تحریم امکان ساخت واکسن را در ایران نداشتیم. برای ساخت واکسن باید روی ویروس در آزمایشگاه کار کرد و ایمنی آزمایشگاه باید سطح 3 به بالا باشد. همچنین در ایران آزمایشگاهی اینچنینی نداشتیم و بعد مهیا شد؛ بنابراین همه این تشکیلاتی که درست کردند همه را با دور زدن تحریم و چندین برابر قیمت واقعی پرداخت کردن امکانات ساخت میسر شد.
هپاتیت آ یک بیماری ویروسی کبد است که علائم آن میتواند به شکل یک بیماری خفیف تا شدید باشد. ویروس هپاتیت آ از طریق دستگاه گوارش و به دنبال خوردن آب یا غذای آلوده به ویروس مزبور و یا در اثر تماس مستقیم با فرد مبتلا به این بیماری به انسان منتقل میشود.
با این حال نتیجه این پژوهش نشان می دهد که سطح پادتنی که بدن افراد واکسینه شده در برابر گونه دلتای ویروس کرونا تولید کرده کمتر از گونه اصلی ویروس کرونا بوده است.
وزیر بهداشت گفت: گروهی، طب ایرانی را نفی میکنند که یک بیخردی مطلق است؛ امروز سازمان جهانی بهداشت برای استفاده از ظرفیتهای طب قدیم برای کاهش عوارض و هزینههای نظام سلامت برنامه هایی دارد.
چند وقتی است خبر انتشار "دلتاپلاس"یعنی گونه دیگری از کرونای هندی به گوش می رسد؛ عضو ستاد مقابله با کرونا معتقد است رعایت یا عدم رعایت پروتکل های بهداشتی تعیین کننده نابودی و یا حیات ویروس است؛ بنابراین مردم با رعایت کردن اجازه رشد و زندگی کردن بیش از پیش دلتا پلاس را بگیرند.
وزیر بهداشت گفت: یکی از مسائل بسیار مهم که ذهن ما را مشغول کرده بود، تقابل بین طب ایرانی یا به تفسیری طب سنتی و طب مدرن و جبهه آرایی دو گروه در مقابل همدیگر بود و آنچه لگدمال و گم می شد، حقیقت بود.
هنوز سازمان جهانی بهداشت در دنیا به این نتیجه نرسیده که بعد از تزریق دو دوز واکسن باید دور سومی تزریق شود
نتایج یک مطالعه نشان میدهد: پیاده روی سریع به مدت دو ساعت و نیم در هفته می تواند از مرگ زودهنگام ناشی از کمبود خواب جلوگیری کند.
تا امروز، هیچ مسوولی جرات نکرده مضرات افزایش فاصله بین دوز اول و دوز دوم واکسن را بگوید، چون میداند که در صورت اعلام واقعیت، حتما صندلی و مقامش را از دست خواهد داد و به ردههای شغلی پایینتر تنزل خواهد کرد. تا امروز، هیچ مسوولی در وزارت بهداشت جرات نکرده به مردم توضیح دهد که علت اختلاف فاحش تعداد دوزهای تزریق شده با مجموع واکسنهای وارد شده به کشور چیست؟
«تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس خبری گفت گسترش موارد ابتلا به سویه جدید «ضرورت استفاده از تمامی ابزارهای موجود را جدیتر میکند.»
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر سعید نمکی در آیین اجرای طرح ادغام طب ایرانی در نظام شبکه بهداشت در روستای ترک آباد اردکان با اشاره به تقابل طب ایرانی با طب مدرن، گفت: این جبهه آرایی دو گروه در مقابل یکدیگر موجب لگدمال شدن حقیقت میشد. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان راهکارهای کارگشای طب قدیم، اظهار کرد: ما نمیتوانیم طب ایرانی و سنتی را نفی کنیم، ولی آنچه امروز...
وزیر بهداشت در آیین اجرای طرح ادغام طب ایرانی در نظام شبکه بهداشت در روستای ترک آباد اردکان با اشاره به انجام آزمایش بالینی واکسن پاستور، گفت: دومین واکسن ملی ما با گذراندن مراحل تحقیقات اجازه مصرف دریافت کرد.
سازمان جهانی بهداشت توصیه کرده افرادی که به طور کامل واکسینه شدهاند هم ماسک بپوشند.
نقشه کرونایی امروز کشور نشان می دهد موج پنجم خیزش این بیماری از شهرهای جنوبی آغاز شده و نزدیک به 13 هزار نفر طی شبانه روز گذشته به این بیماری به صورت قطعی آلوده شده اند.
دکتر مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با انتقاد از شیوه ثبت نامی سالمندان برای دریافت واکسن کرونا اظهار داشت: سالمندی که اینهمه در صف می ماند حتی اگر کرونا نگرفته باشد حتما می گیرد. طبق مشاهده من تعداد زیادی از بیماران مسن در همین صف ها مبتلا شده اند
ما با وجود رسانههای توانمند، با تبلیغات سوء و گسترده دشمنان روبهرو هستیم و با توجه به متدهایی که به کار میگیرند معمولا جلوتر از ما حرکت میکنند و در زمینه تولید واکسن به عنوان یک دستاورد بزرگ ملی، در آینده مشخص میشود که چه دستاورد ایران داشته است.