سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
نگاهی به وضعیت صنعت دارو در سالهای پیش از انقلاب، حاکی از عقبماندگی زیاد در زمینه تأمین داروهای مورد نیاز مردم و وابستگی شدید به کشورهای غربی است.
تهران - ایرنا - رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه افزایش احتمالی 10 تا 20 درصد قیمت دارو در سال آینده از طریق بیمه پوشش داده میشود، گفت: مساله مهم این است قیمت دارو برای بیمار افرایشی ندارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حیدر محمدی با اشاره به اینکه افزایش قیمت در تمامی کالاها به تناسب تورم امری طبیعی است، اظهار کرد: صنعت داروسازی نیز مانند صنایع دیگر هزینههای جانبی دارد که ممکن است این هزینهها افزایش یابد، همچنین تغییر نرخ ماده اولیه، نهادهها، لوازم و ملزومات و... دور از انتظار نیست و افزایش 10 تا 20 درصدی قیمت دارو در مقایسه با تورم رقم بزرگی به حساب...
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه افزایش احتمالی 10 تا 20 درصد قیمت دارو در سال آینده از طریق بیمه پوشش داده میشود، گفت: قیمت دارو برای بیمار با نسخه پزشک افزایشی ندارد.
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه افزایش احتمالی 10 تا 20 درصدی قیمت دارو در سال آینده از طریق بیمه پوشش داده میشود، گفت: مسئله مهم این است که قیمت دارو برای بیمار افرایشی ندارد.
اقتصادنیوز: رئیس سازمان غذا و دارو از افزایش 20 درصدی قیمت دارو در سال آینده خبر داد.
حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگر نرخ ارز دارو ثابت بماند، باز هم 20 درصد افزایش قیمت دارو بر اثر تورم خواهیم داشت!
استفاده از فناوری هستهای و روشهای پرتودهی با اهداف ارتقای کیفیت محصولات و توسعه فناوریهای نوین در سالهای اخیر با پیشرفتهای خوبی در کشور همراه بوده، بهنحوی که در ابتدای سال شاهد رونمایی از محصولات فناورانه بودیم.
حمید خویی رئیس انجمن داروسازان تهران درباره وضعیت دارو در سال آینده اظهار داشت: هم نگران کمبود دارو هستیم و هم اینکه با اجرای طرح دارویار و به نحوی آزادسازی نسبی قیمت داروها و یا خارج کردن دارو از ارز های ارزان انجام گرفت، مشکل نقدینگی وارد کنندگان دارو و مواد اولیه دارو را یادآور می شود که علی رغم همه هشدار های داده شده عملا هیچ اقدام عملی برای تامین منابع مالی کم بهره برای تولید کنندگان...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر سیدحیدر محمدی با اعلام این خبر در نشست خبری ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: آن یک درصد دارو هم که در داخل تولید نمیشود بیشتر متعلق به بیماریهای نادر است که گاهی تولید داخل آنها برای تولید کننده صرفه اقتصادی ندارد. وی با بیان این که امیدواریم با کمک محققان داخلی بتوانیم به خودکفایی 100 درصدی در تولید دارو برسیم، افزود: در سالهای...
تهران - ایرنا - رئیس سازمان غذا و دارو گفت: تخصیص 105 هزار میلیارد تومان برای تداوم اجرای طرح دارویار در سال آینده ضروری است و از مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه درخواست همکاری در تامین اعتبار داریم.
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه به اعتبار 105 هزار میلیارد تومانی برای اجرای طرح دارویار در سال 1402 نیاز داریم، گفت: بیشترین داروی تجویز شده در اقلام بیمهای در کشور، سدیم کلراید بوده است.
رشد غیرقابلکنترل سلولهای غیرطبیعی در هر نقطه از بدن با نام سرطان شناخته میشود که سالانه مرگ صدها تن از مردم جهان را در پی دارد.
علیرغم آن که جهان به تازگی بهبودی از تلفات ناشی از کووید -19 را تجربه کرده احتمال ظهور و شیوع یک پاتوژن بسیار کشندهتر وجود دارد: آنفولانزای پرندگان.