سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز شنبه 26 آذرماه 1401 با برگزاری مراسمی با حضور حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری و برخی از مدیران ارشد این نهاد، علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد و نایبرئیس کمیسیون کشاورزی آب منابع طبیعی و محیطزیست مجلس شورای اسلامی، جعفر نیکزاد مشاور رئیس سازمان غذا و دارو در امور فعالیتهای دانشبنیان سلامتمحور،...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهمن صبور افزود: همه مجوزهای داروخانه و حوزه سلامت از سوی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو صادر میشود اما عطاریها به هیچ عنوان زیر نظر وزارت بهداشت نیستند و از وزارت صمت مجوز فعالیت دریافت میکنند. وی اظهار داشت: طبق قانون، محل فروش و عرضه داروهای گیاهی داروخانه است و نهادهای نظارتی ورود نمیکنند اما این مشکل یک بار برای همیشه باید حل شود زیرا...
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه زنجان با بیان اینکه سازمان ها همکاری لازم را در ارائه مجوز به واحدهای فناور دارند گفت: اما یکی از مشکلات بزرگ شرکت ها اخذ مجوز در زمینه غذا، دارو و دامپزشکی است که گاها برخی شرکت ها به دلایل غیر علمی نتوانسته اند مجوز لازم را اخذ کنند.
با سرمایهگذاری جدید، مجموع رقم سرمایههای دریافتی توسط سنکرون از زمان تأسیس به 145 میلیون دلار میرسد.
بحران نقدینگی همچنان تامین دارو را با خطر جدی مواجه کرده است؛ بانکها همچنان کارشکنی کرده و برخلاف مصوبات طرح دارویاری، به داروسازان تسهیلات ارائه نمیکنند؛ موضوعی که زنگ خطر جدی را در زمینه تامین دارو برای ماههای باقیمانده امسال و همچنین سال آینده به صدا درآورده است.
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه کمبودهای دارویی نسبت به ماه گذشته 50 درصد کاهش یافته، گفت: تا پایان آذرماه میزان کمبودها کاهش مییابد و پس از آن برنامه بلندمدتی برای ثبات وضع تامین دارو داریم.
ایسنا نوشت: بحران نقدینگی همچنان تامین دارو را با خطر جدی مواجه کرده است؛ بانکها همچنان کارشکنی کرده و برخلاف مصوبات طرح دارویاری، به داروسازان تسهیلات ارائه نمیکنند؛ موضوعی که زنگ خطر جدی را در زمینه تامین دارو برای ماههای باقیمانده امسال و همچنین سال آینده به صدا درآورده است.
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه کمبودهای دارویی نسبت به ماه گذشته 50 درصد کاهش یافته، گفت: تا پایان آذرماه میزان کمبودها کاهش مییابد و پس از آن برنامه بلندمدتی برای ثبات وضع تامین دارو داریم.
بررسی های سامانه نسخه الکترونیک، نشان میدهد که در ماه های مهر و آبان 1401، با افزایش غیر قابل باور مصرف داروهای آنتی بیوتیک در کشور مواجه بودیم.
تحارت نیوز نوشت: علیرغم اینکه مقامات اماراتی شایعه آلوده بودن محصولات کشاورزی صادر شده از ایران را رد کردند اما برگشت خوردن این محصولات به ایران بار دیگر خبرساز شده است.
اگر مسئولان وزارت بهداشت خودشان هم فرزند بیماری در خانه داشتند که روز به روز ناتوانتر و ضعیفتر میشد، باز هم برای تهیه دارو تعلل میشد؟
معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به مغفول ماندن فارماکواپیدمیولوژی (همه گیرشناسی دارویی) بر لزوم توجه ویژه به این حوزه تاکید کرد و گفت: این سازمان معتقد است باید الگوهای تجویز دارو از سوی پزشکان تغییر پیدا کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر سید حیدر محمدی در همایش فارماکواپیدمیولوژی اظهارکرد: در زمانی که بحث فارماکواپیدمیولوژی یا همان همه گیرشناسی دارویی در کنار تامین دارو در کشور مطرح میشود، به ابعاد آن توجهی نمیشود که این رویکرد نه تنها برای مردم بلکه برای داروسازان، پزشکان و سیاست گذاران ناشناخته است. وی افزود: اخیرا دچار کمبود دارو شده بودیم که بروز این چنین رخدادهایی...
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به توزیع داروی بیماران SMA براساس اولویتبندی گفت: مقرر شده که پس از توزیع داروهای اسامای، اثربخشی این داروها مورد بررسی قرار بگیرد.