سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
پیکانپور تصریح کرد: در صورتی که بیماری با نسخه الکترونیک برای دریافت انسولین به داروخانه مراجعه کند، تغییر قیمتهای اخیر شامل حال وی نمیشود و با قیمتهای قبلی دارو را تهیه خواهد کرد.
آنتی بیوتیک ها بدون تجویز پزشک نه تنها به بهبودی بیمار منجر نمیشود بلکه سلامتی افراد را نیز به خطر میاندازد.
بهداشتنیوز نوشت: مصرف خودسرانه و بیرویه داروهای آنتی بیوتیک بهویژه در فصل سرما به معضل جدی در جامعه تبدیل شده است غافل از اینکه این داروها بدون تجویز پزشک نه تنها به بهبودی بیمار منجر نمیشود بلکه سلامتی افراد را نیز به خطر میاندازد.
تسنیم نوشت: مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در حال حاضر حداقل 1.5 میلیون عدد انسولین قلمی از هر نوع در بازار تامین شده است، گفت: انسولین فقط با نسخه پزشک و ثبت اطلاعات بیمار و بدون تغییر قیمت در سامانه تیتک قابل عرضه است.
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: عرضه اسپریهای تنفسی از 500 هزار واحد در شهریور به 2 میلیون عدد در آبان ماه رسید و کسریها با افزایش ظرفیت خطوط تولید جبران شد.
محصولات ژندرمانی قیمتی نزدیک به 300 هزار دلار تا 2 میلیون دلاری دارد که امروز در کشور با یکدهم هزینهها انجام میشود. زیرساخت 17 هکتاری در اختیار 500 شرکت دانشبنیان حوزه پزشکی قرار میگیرد.
با تلاش های صورت گرفته و شبانه روزی گمرک، 99 تن دارو و مواد اولیه دارویی از گمرک شهید رجایی در حال ترخیص و در مرحله پرداخت حقوق ورودی و خروج از گمرک است.
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در حال حاضر حداقل 1.5 میلیون عدد انسولین قلمی از هر نوع در بازار تامین شده است، گفت: انسولین فقط با نسخه پزشک و ثبت اطلاعات بیمار و بدون تغییر قیمت در سامانه تیتک قابل عرضه است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: عرضه اسپریهای تنفسی از 500 هزار واحد در شهریور به 2 میلیون عدد در آبان ماه رسید و کسریها با افزایش ظرفیت خطوط تولید جبران شد. محمد پیکانپور افزود: اخیرا کمبودهایی در زمینه اسپریهای تنفسی سالبوتامول در بازار احساس میشد که با برنامه ریزیهای صورت گرفته، مواد اولیه تولید این دارو در کشور تامین...
تهران - ایرنا - مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: عرضه اسپریهای تنفسی از 500 هزار واحد در شهریور به 2 میلیون عدد در آبان ماه رسید و کسریها با افزایش ظرفیت خطوط تولید جبران شد.
مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو از اجرای طرح امحاء استاندارد داروها در پایان سال جاری خبر داد و گفت: پایلوت این طرح در سال گذشته انجام شد و امیدواریم بتوانیم این برنامه را در اسفند ماه امسال مجددا اجرا کنیم تا مردم داروهای مازادشان را جمعاوری کرده و به داروخانههای منتخب تحویل دهند.
آنتیبیوتیکهای هندی هفتم آبانماه در شرایط اضطرار و کمبود دارو وارد کشور شد، یک هفته زمان برد تا توزیع شود؛ اما دو هفته پس از آن به علت کافی نبودن میزان ماده موثر، جمعآوری و مرجوع میشود. سازمان غذا و دارو، تمام داروهای وارداتی را پیش از توزیع و مصرف باید مورد آزمایش قرار دهد که اینبار بهدلیل اضطرار، این اتفاق پس از توزیع رخ داد.
مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو از اجرای طرح امحاء استاندارد داروها در پایان سال جاری خبر داد.
محمدحسینی، درباره نحوه امحاء داروهای بدون مصرف یا تاریخ مصرف گذشته، گفت: طرحی در زمینه تحویل داروهای بدون مصرف یا تاریخمصرف گذشته به داروخانهها داشتیم که از سوی 100 داروخانه منتخب در شهر تهران و به صورت پایلوت انجام شد.
ایسنا نوشت: مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو از اجرای طرح امحاء استاندارد داروها در پایان سال جاری خبر داد و گفت: پایلوت این طرح در سال گذشته انجام شد و امیدواریم بتوانیم این برنامه را در اسفند ماه امسال مجددا اجرا کنیم تا مردم داروهای مازادشان را جمعاوری کرده و به داروخانههای منتخب تحویل دهند.
دادههای مرکز آمار نشان میدهد، داروها بیشترین افزایش قیمت در ماه گذشته را داشتند.