سازمان غذا و دارو
سازمان غذا و دارو
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: میانگین تعداد اقلام داروی موجود در یک نسخه در دنیا، 1.2 تا 1.8 یعنی کمتر از 2 قلم است اما در ایران، این عدد بالاست و میانگین آن حدود 3.6 قلم است!
تهران - ایرنا - رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کمبودهای دارویی در حال کاهش بوده و برای پایداری و ثبات در بازار دارویی کشور، به چند هفته زمان نیاز است تا با تامین به موقع شرکت های تولید کننده، واردات و کمک به اصلاح مصرف دارو، مشکلات کمبود دارویی به حداقل برسد.
تهران - ایرنا - مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از واردات انسولین قلمی برای بیماران مبتلا به دیابت در کشور خبر داد و گفت: علاوه بر اینکه انسولین قلمی به وفور در کشور تولید می شود، واردات این دارو همچنان ادامه دارد.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین (تیپیکو) با اشاره به اینکه ما و وزارت بهداشت دو بازوی حاکمیتی در تولید و تامین دارو هستیم و تعاملات در سطح خوبی به ویژه در قالب طرح دارویار انجام می شود گفت: هماهنگیهای لازم در حال انجام است تا بتوانیم کمبودهای نقدینگی را باتوجه به مابهالتفاوت ارزی درنظرگرفته شده، جبران کنیم.
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، به روند تولید انسولینهای قلمی در کشور پرداخت.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با تشکیل ستاد رصد تامین دارو، کمبودهای دارویی بررسی شدند که بخشی از این کمبودها سراسری بوده و نیاز به زمان بیشتری دارد، اما کمبود برخی داروها، مقطعی بود که با جابجایی موجودی بین استانها، مشکل برطرف میشود.
یونیتهای دندانپزشکی جزو گروه کالایی یک بوده و واردات آن ممنوع است اما از سال 96 با موافقت اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت و مسئول مربوطه در سازمان غذا و دارو مجوز واردات و ترخیص یک هزار و 800 یونیت دندانپزشکی از چین صادر شده است!.
البته این بار اولی نیست که مشکل کمبود دارو به جان بیماران افتاده است. از دو سال گذشته تاکنون چندین بار زنگ خطر کمبود یا نبود دارو برای برخی از بیماریها به صدا درآمده است. بیماران اماس، بیماران مبتلا به سرطان و دیابتیها که هر چندوقت یک بار برای پیداکردن انسولین باید داروخانههای شهر را وجب به وجب گز کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدحیدر محمدی گفت: با تشکیل ستاد رصد تأمین دارو و فعالیت شبانه روزی این ستاد، کمبودهای دارویی بررسی شدند که بخشی از این کمبودها که تعداد آنها کم است، سراسری بوده و نیاز به زمان بیشتری دارد، اما کمبود برخی داروها، مقطعی بود که با جابجایی موجودی بین استانها، مشکل برطرف میشود. وی اظهار داشت: بخشی از کمبودهای دارویی مربوط به آنتی بیوتیکها خوراکی...
مخاطب اصلی خدمات سلامت، مردم هستند که اگر در جریان واقعیت های دارو قرار بگیرند، از مراجعه بی رویه به مراکز درمانی و مصرف بی رویه دارو پرهیز می کنند و این نکته بسیار مهم است که مردم بدانند، منظور از مصرف منطقی، درست مصرف کردن دارو است.
برای مثال در حال حاضر سرطان سومین علت مرگ و میر در ایران است در حالی که در سال 1990 هشتمین علت بود.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: سرطان سومین عامل مرگ ایرانیان است.
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تجویز و مصرف آنتی بیوتیک ها تبدیل به یک چالش شده است، گفت: تجویز آنتیبیوتیک برای درمان آنفلوانزا صحیح نیست.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: سرطان سومین عامل مرگ ایرانیان است.
گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ سرماخوردگی و آنفلوآنزا همیشه مهمان های ناخوانده ی فصل سرما و خروس های بی محل آن هستند. بیماری هایی که اول ویروسی هستند اما بعدا عفونی میشوند و بیمار نیاز به آنتی بیوتیک دارد. اگر آنتی بیوتیک را دریافت نکند بیماریاش پیشروی میکند، حتی ممکن است عفونت وارد خونش شود یا ریه های او درگیر شود و.... اما در روزهای اخیر شرایطی درکشور حاکم شده بود که مردم برای تهیه...