سازمان میراث فرهنگی
سازمان میراث فرهنگی
فاضل، معاون اجرایی سد و نیروگاه چم شیر نیز با بیان اینکه آبگیری سد چمشیر از هفته دیگر آغاز خواهد شد بیان کرد: کاوش این تپه با توجه به تراز آن با تأخیر زیر آب میرود بنابراین تا آن زمان، برای تکمیل مطالعات و کاوش فرصت وجود دارد.
شاید بپرسید که این بنای قدیمی را چه کسی ساخته است؟ در پاسخ باید گفت که معمار این بنا، فردی اوکراینی به نام «ولادیسلاوویچ گارادیتسکی» است که با الهام از معماری ایران باستان و بهکارگیری شیوه اکسپرسیونیسم آرمانگرا این بنا را طراحی کرد. ایستگاه راهآهن تهران با مصالحی، چون آهن و سیمان ساخته شده و پنجرههای آن از برنز و آهن است، نمای خارجی آهن نیز با مصالح ساختمانی ایرانی مثل سنگ سفید...
یک باستانشناس با اشاره به کاوشهای انجام گرفته و کشفیات باستانی در سالهای اخیر در منطقه "چمشیر" گفت: آبگیری این سد علاوه بر تخریب زیست محیطی به واسطه شوری آب، بخش بزرگی از تاریخ ایران که طی کاوشهای اخیر به دست آمده است را غرق خواهد کرد.
معاون اجرایی کارگاه سد چمشیر گفت: پژوهشکده باستان شناسی سال 90 در نامهای صراحتاً مجوز آبگیری سد را داده بود.
خانه نیما در همسایگی خانه جلال آلاحمد و سیمین دانشور در منطقه شمیرانات واقع شده و دارای 5 اتاق است. معماری آن بهگونهای است که 4 اتاق تودرتو دارد و یک اتاق دیگر جدا از سایر اتاقهاست که گفته میشود اتاق نیما بوده است. ایوان ورودی ساختمان 8 ستون آبیرنگ با سطح مقطع دایرهایشکل دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره روابط عمومی و بینالملل کانون، نشست هماندیشی اعضای هیئت مدیره کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با عوامل اجرایی بیستوچهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی برگزار شد. این نشست با حضور حامد علامتی (مدیرعامل کانون)، مهدی ارگانی، مجید مجیدی، افشین علا، علی زرفشان (اعضای هیئت مدیره)، محمود مروج (رئیس جشنواره)، محمد گودرزی دهریزی (دبیر...
مجید مجیدی کارگردان سینمای ایران گفت: کودکان امروز، در برخی امور، خیلی از ما جلوتر هستند و ما باید بحث مخاطبشناسی را در قصه گفتن برای آنها جدی بگیریم.
کارگردان سرشناس سینما گفت: کودکان امروز، در برخی امور، خیلی از ما جلوتر هستند و ما باید بحث مخاطبشناسی را در قصه گفتن برای آنها جدی بگیریم.
پژوهشگر گردشگری مرکز پژوهشهای مجلس گفت: سه سال پیش همزمان با تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه قرار بود شرح وظایف وزارت به مجلس ارائه شود اما با گذشت سه سال هنوز این اتفاق نیفتاده است.
گلنوش خالقی برای فعالیت در ایران هم دغدغهمند بود، اما همچون بسیاری دیگر از زنان موسیقیدان هنرمند با چالشهای بسیاری مواجه شد.
قبل از فراگیر شدن تولید یخ و تهیه آن به شیوه مصنوعی، وقتی یخها به شیوه «چالشدنی» تهیه میشدند، یخچال طبیعی روستای جعفرآباد جنگل که حالا حکم یکی از بناهای تاریخی منطقه 19 را دارد، کارکرد پرمخاطبی داشت.
یخدان ترشنبه تا مدتها محل جمعآوری آب شرب و یخ روستاییان بود بدین صورت که داخل آن به استخر کوچکی میماند که مردم از آن در فصول مختلف سال بهویژه تابستانها و زمستانها استفاده میکردند و بعدها به مرور زمان از بین رفت که در ادامه شرح آن آمده است.
دخیل بودن بخش خصوصی در نوشتن قوانین و برنامه های توسعه، اعمال مشوق ها به فعالان پس از دوره رکورد، بخشی از مطالبات تشکل های گردشگری از نمایندگان مجلس بود.
اردبیل - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: نشست وزرای گردشگری کشورهای عضو اکو به میزبانی اردبیل برگزار میشود.
فرمانده انتظامی شهرستان نکا، از کشف آثار باستانی دوره هزاره اول قبل از میلاد و دستگیری سه حفار غیرمجاز در عملیات ماموران پاسگاه انتظامی مهروان خبر داد.