سد کرخه
سد کرخه
تداوم روند افزایش دمای هوا در استان تهران تا شنبه (2 تیر ماه) و افزایش غلظت آلاینده «ازن» و به تبع آن کاهش کیفیت هوای پایتخت طی امروز (31 تیر ماه) مورد انتظار است.
با وجود 2 برابر شدن خروجی سد کرخه نزدیک به 90 درصد از آب رها شده از این سد به هورالعظیم نمیرسد.
علی شهبازی گفت: رهاسازی آب از سد کرخه نسبت به مصوبات کمیته خشکسالی استان افزایش یافت.
بارش باران تابستانی در پلدختر جان دوباره ای به زمین تشنه بخشید.
ما از ایدهآلها حرف نمیزنیم. از ابتدائیات زندگی نباتی حرف میزنیم؛ آب، برق و نور، هوای نفسکشیدن، سلامتی و واکسن.
در شهر سوسنگرد نیز با جاری شدن مجدد آب در رودخانه کرخه جوانان و نوجوانان این شهر پس از هفته ها دوری از آب در هوای داغ منطقه تن به آب زدند و برای لحظاتی گرمای طاقت فرسای هوا و خشکسالی را به دست فراموشی سپردند.
با افزایش آب خروجی سد کرخه به 160 متر مکعب مشکل آب در مساحت زیادی از پایین دست این سد حل شد.
جماران نوشت: غلامعلی رجایی گفت: هر کشوری خوزستان را داشت از آن آب، نفت، گاز و خاک مرغوب برداشت می کرد قطعا می توانست کشور را از این که هست بهتر اداره کند و به سمت پیشرفت ببرد. اما متأسفانه می بینیم خوزستان دوشیده و شیره جانش گرفته می شود ولی خودش دچار مشکلات اولیه ای مثل کمبود آب شرب می ماند که مردم داد بزنند «ما تشنه هستیم». من پیشنهاد می کنم حاکمیت و رهبری به این قضیه ورود کنند. چون...
با افزایش خروجی سد کرخه از 75 متر مکعب بر ثانیه به 160 متر مکعب آب به رودخانه ها و مزارع و شالیزارها و گاومیش پروری های پایین دست در استان خوزستان رسید و سیراب شد.
با آزاد سازی آب از سد کرخه امروز چهاشنبه 30 تیرماه آب به مناطق پایین دست سد رسید.
حجم زنده سد کرخه در مهرماه سال 1399 برابر 1.6 میلیارد متر مکعب بود و با توجه به خشکسالی در مهر سال 1400 این عدد به 560 میلیون متر مکعب میرسید