سعیدی: بحث دبیر و پولادگر شخصی نیست / اعتراض فدراسیونها به توازن در تقسیم بودجه است
به گزارش خبرگزاری فارس، کیکاووس سعیدی درباره آخرین وضعیت اعزام کاروان کشورمان به بازیهای کشورهای اسلامی در قونیه ترکیه و اینکه آیا همه چیز به ویژه از لحاظ بودجهای روی روال است، اظهار داشت: خوشبختانه در زمان مناسب ستاد بازیها را تشکیل دادیم. اصغر رحیمی به عنوان سرپرست کاروان مشخص شد و کادر سرپرستی هم جلسات فنی با فدراسیونها برای ارزیابیها و هم جلسات مدیریتی و اجرایی برای پشتیبانی کاروان انجام داد.
وی افزود: خوشبختانه بخش عمدهای از کارهای ارزی کاروان انجام شده است. مراحل تایید لباس و چمدان در حال انجام است. رشتهها مشخص شده و لیست ورزشکاران، همراهان، کادر سرپرستی و فنی ارسال شده است. تنها چالشی که با ستاد برگزاری مسابقات داریم، کاهش سهمیه همراهان است. متاسفانه این سهمیه را از 60 درصد به 25 درصد رساندهاند. این موضوع به هیچ وجه منطقی نیست زیرا در دوره قبلی به میزبانی باکو همه کشورها همین سهمیه 60 درصدی را داشتند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک تصریح کرد: اعتراض خود را به ستاد بازیها اعلام کردیم و موضوع در دست بررسی است. این کار ما را دشوار میکند. وقتی یک کاروان ورزشی 500 نفره به یک رویداد مهم اعزام میشود، جمعی از مربیان، سرمربیان، داوران، کادر پزشکی، درمانی، ماساژور، آنالیزور، مدیریتی، درمانی و پشتیبانی همراهانی هستند که حضور آنها ضروری است. کار برای ما دشوار شده است و پیگیر هستیم تا ستاد بازیهای کشورهای اسلامی مشکل را حل کند.
سعیدی درخصوص چالشهای موجود در مجمع عمومی فدراسیون کشتی، توضیح داد: درون خانواده ورزش همیشه این چالشها و اختلاف سلایق وجود دارد.
وی در پاسخ به اظهارنظر مجری برنامه تهران ورزشی رادیو تهران درمورد اینکه اطمینان دارد این ادبیات بین دبیر و پولادگر را هم او نمیپسندد، گفت: باید اخلاقیات را رعایت کنیم. مفاهمه داشته باشیم و ساختار را حفظ کنیم. باید به سمت آرامش و تفاهم حرکت کنیم. امیدوارم دیگر این مسائل پیش آمده را نداشته باشیم. فدراسیون کشتی در بحث مالی مشکلات و دغدغههای خاص خودش را دارد. وزارت ورزش دستگاه اصلی ورزش کشور، سیاستگزار، تامین کننده منابع، پشتیبان است و نقش نظارتی دارد. امیدواریم این مسائل رفع و سوء تفاهمها برطرف شود.
دبیرکل کمیته ملی المپیک درمورد ادامه سر شاخ شدن دبیر با وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و اینکه آیا به فدراسیون کشتی حق میدهد، عنوان کرد: قضاوتی نمیکنم. در هر موردی معمولا انتزاعی صحبت کرده و در هر موردی درباره خودش صحبت میکنم. هر موضوعی شرایط خاص خودش را داشته و دارد اما به هر حال موضوع شخصی نیست و بیشتر نگرانی درباره اعتلای ورزش قهرمانی ایران است. فدراسیونها تلاش میکنند آورده بیشتری داشته باشند و سهم بیشتری بگیرند تا منابع خود را تقویت کنند. وزارت ورزش هم ضوابط و چارچوبی دارد.
سعیدی اضافه کرد: مدیران ما باید به اینها باید در کنار هم نگاه کنند. باید با این موارد کنار آمده و تحمل داشته باشند. البته مسائل شخصی نیست و حل میشود. باید کنار هم بنشینیم و با گفت و گو این دغدغههای کاری را حل کنیم.
وی درباره اعتراض برخی فدراسیونها به مجلس شورای اسلامی نسبت به اختصاص بودجه برای فدراسیونهایی مثل کشتی، گفت: باید از مجلس تشکر کنم که در این دوره به فکر تقویت منابع مالی فدراسیونهای ورزشی هستند. در هیچ دورهای سابقه نداشته مجلس به این شکل ورود و حمایت کرده باشد اما درمورد مبنای تصمیم گیری برای اختصاص این بودجه مسئله وجود دارد. باید از دستگاههای مرجع مثل وزارت ورزش و کمیته المپیک طبق روند و جایگاه فدراسیونها به لحاظ فنی، سطح فعالیت و عملکرد مشورت کرده و رایزنی میگرفتند. در این حالت بودجه متعادل تر و متوازنتر تقسیم میشد.
دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: البته کلیت این موضوع به سود ورزش است و جای تقدیر و تشکر از مجلس دارد. اعتراض فدراسیونها هم به توازن موضوع است که برخی فدراسیونها دیده نشدهاند. فدراسیونی مثل تیراندازی که طلای المپیک به دست آورد یا شمشیربازی اعتراض کردهاند. البته نیت خیر و برای رویکرد حمایتی بوده است.
سعیدی عنوان کرد: کشتی ورزش اول ما است. از سال 1948 که در اولین دوره المپیک شرکت کردیم به بعد بیشترین مدال را داشته است. پس از آن هم وزنه برداری و تکواندو بودند. باید کشتی را در سبد حمایتی ببینیم.
انتهای پیام /