سند ۲۰۳۰
سند ۲۰۳۰
ایسنا نوشت: زهرا عباسپور پژوهشگر و فعال حوزه زنان و خانواده گفت: مسائل حوزه زنان یا پروسه حل بسیار طولانی دارند و یا در درگیری سیاسی میان دو جریان سیاسی ذبح میشوند. مثال بارز آن نیز همین لایحه است که در دولتهای مختلف بر اساس رویکرد سیاسی پاسکاری میشد. در واقع غلبه نگاههای سیاسی بر مسائل حوزه زنان، ایجاد فضای علمی و عقلانی برای فهم مسائل حوزه زنان به ویژه امور مربوط به امنیت و ظلم...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ پیش نویس لایحه پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار قریب به 12 سال پیش به فرمان رهبری و با توجه به مطالبهای که ایشان مطرح کرده بودند تهیه شد. اما در کش و قوسهای متعدد و به علل متفاوت این کار روی زمین ماند. آنچه رهبری تاکید دارند رفع ظلم به زن است و ما میبینیم که حضرت آقا رفع ظلم به زن را در بیش از 400 مورد در سخنرانیهایشان...
واژههایی، چون سند 2030 و رویکردهای فمینیستی و... بدل به ابزارهایی شدهاند که از طریق آن اصل موضوع حمایت از زنان مورد خدشه قرار میگیرند / در لایحه برای بیرون کردن و اخراج زن از منزل هم جرمانگاری شده است / از هر 3 ازدواج یکی منجر به طلاق میشود / زمانی هم ما بحث مقابله با کودک همسری را در مجلس دهم مطرح کردیم، آقای حسن نوروزی در کمیسیون قضایی، طرح را خفه کرد و در کمیسیون حقوقی و قضایی...
کلیات لایحه پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار روز گذشته به تصویب مجلس رسید. یک فوریت این لایحه در جلسه علنی 29اردیبهشت ماه 1400 در زمان دولت روحانی به تصویب رسیده بود. بعد از تصویب کلیات این لایحه مجلس وارد بررسی جزئیات این لایحه شد.
نماینده مردم تهران اظهار داشت: تجاوز در اسلام به معنای رابطه جنسی یک زن با مرد بدون رابطه زوجیت است، اما در تعریف غربیها این موضوع وجود ندارد و رابطه زن و مرد برای آنها دو گونه است؛ یا زن و مرد راضی هستند که اگر راضی باشند، تجاوز صدق نمیکند. این موضوع صددرصد با اسلام تضاد دارد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رسیدگی به لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقاء امنیت آنان در برابر سوءرفتار در دستور کار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار داشت که نمایندگان موافق و مخالف درباره لایحه مذکور اظهارنظر کردند که در ادامه میخوانیم: *قاسمپور: تلاش مجلس برای تقویت رویکرد ترمیمی و حل مسئله در بررسی لایحه ارتقاء امنیت زنان در ابتدای جلسه علنی امروز، فاطمه...
یک نماینده مجلس در مخالفت با لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار گفت: در کجای اسلام فقهای اهل سنت و تشیع و حتی یهودی و مسیحی چنین نظری دادهاند که با یک خشونت اندک شما میتوانید درخواست طلاق کنید.
نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: لایحه پیشگیری از آسیبدیدگی زنان با استناد به دین مبین اسلام که جایگاه ویژهای برای زنان قائل است در سه حوزه حمایتی، اقدامات پیشگیرانه و قضایی به مسائل حوزه زنان پرداخته است.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور گفت: برخی از موارد ذکر شده و نسبتهای غیرمنصفانه از قبیل رویکرد فمنیستی و سند2030 و از جمله آنها به صرف ذکر کردن لفظ زن و برخی از اصطلاحات مشترک کاملاً ظاهربینانه و غیرواقعی است.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور گفت: لایحه ارتقای امنیت بانوان هیچ ارتباط و انطباقی با سند 2030 ندارد.
رسیدگی به لایحه پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقاء امنیت آنان در برابر سوءرفتار در دستور کار نمایندگان در جلسه علنی امروز بود که نمایندگان در موافقت و مخالفت با این لایحه اظهاراتی مطرح کردند که در این گزارش میخوانیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: نسبت دادن رویکرد فمنیستی و سند 2030 به لایحه پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سو رفتار غیرمنصفانه است.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: نسبت دادن رویکرد فمنیستی و سند 2030 به لایحه پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سو رفتار غیرمنصفانه است.
نائب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: از سه سال و نیم ما طرح مهریه را به مجلس شورای اسلامی دادیم اما رئیس مجلس شورای اسلامی جلوی مطرح شدن آن را گرفت و آن را عقب انداخت اما این لایحه دیماه سال گذشته آمده است و اکنون در دستور کار مجلس قرار گرفته است