سنگ تمام خرس آلمانی برای شیطان ضدایرانی
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هفتادمین جشنواره فیلم برلین درحالی به کار خود پایان داد که امسال نیز برای یک فیلم ضدایرانی سنگ تمام گذاشت و خرس طلایی خود را به محمد رسول اف برای فیلم «شیطان وجود ندارد» پیش کش کرد. جشنواره ای که بر اساس یک سیاست گذاری هوشمندانه اعلام می کند که از آثار ایرانی که پروانه نمایش نداشته باشند، میزبانی می کند. محمد رسول اف به دلیل ممنوع الخروجی نمی...
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هفتادمین جشنواره فیلم برلین درحالی به کار خود پایان داد که امسال نیز برای یک فیلم ضدایرانی سنگ تمام گذاشت و خرس طلایی خود را به محمد رسول اف برای فیلم «شیطان وجود ندارد» پیش کش کرد.
جشنواره ای که بر اساس یک سیاست گذاری هوشمندانه اعلام می کند که از آثار ایرانی که پروانه نمایش نداشته باشند، میزبانی می کند. محمد رسول اف به دلیل ممنوع الخروجی نمی توانست در این مراسم شرکت کند و دخترش باران به نمایندگی از پدرش، این جایزه را دریافت کرد.
رسول اف که با کارنامه مشخص فیلم های ضد ایرانی خود، یک بار پس از رویداد انتخابات سال 88 و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه کشور پایش به دادگاه باز شده بود و بار دیگر به خاطر فیلم های «به امید دیدار» و «دست نوشته ها نمی سوزند» ممنوع خروج و در آخر بخاطر فیلم «لرد» و پس از حضور در جشنواره فیلم کن و بازگشت به ایران، در دادگاه محکوم به دو سال ممنوعیت خروج از کشور و محرومیت از فعالیت های سیاسی و اجتماعی به اتهام تبلیغ علیه نظام به او ابلاغ شده است؛ جای سوال دارد که چرا همایون اسعدیان، رئیس هیات مدیره خانه سینما قبل از شروع جشنواره برلین، به ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه نامه می نویسد و تقاضای خروج از کشور برای رسول اف می کند تا به قول اسعدیان، نماینده ای برای فرهنگ غنی و هنر والای ایرانیان باشد.
جشنواره ای که ثابت کرده در این سال ها نگاه ویژه ای به فیلم های ضد ایرانی که توسط خود ایرانیان ساخته شده اند، دارد و تمام خرس هایش را برای آن ها از قبل کنار گذاشته است.