سهم مسئولان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد در افزایش شغل
بیکاری و نبود شغل یکی از مشکلات در کهگیلویه و بویراحمد است که مسئولان اقتصادی با حمایت از متقاضیان راه اندازی نیروگاه های خورشیدی در افزایش شغل نقش مهمی داشته باشند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس یکی از معضلات امروز بیکاری و نبود شغل برای قشر جوان است و همین موضوع سبب آسیب های مختلف اجتماعی و فرهنگی در جامعه می شود.
در این راستا با روی کار آمدن دولت ها وعده های مختلفی برای کاهش بیکاری و توجه به ایجاد شغل داده شده است اما آمار بالای فارغ التحصیلان بیکار متقاضیان کار همچنان از مشکل در حوزه کار و اشتغال حکایت دارد.
برای حل مشکلات بیکاری دولت ها روش و راهکارهای مختلفی را می توانند ارائه دهند که می توانند به حمایت از کسب و کارهای اینترنتی، برنامه های دانش بنیان، رونق چرخ کارخانه های راکد و نیمه فعال، توجه به مشاغل خرد و خانگی و صنایع دستی و همچنین افزایش مهارت آفرینی از دیگر موضوعات مهم برای توجه به ایجاد شغل در جامعه است.
در سالیان اخیر که تنش های آبی و همچنین خشکسالی سبب برخی خاموشی ها در صنایع و کارخانه ها و همچنین خاموشی روشنایی خانه ها شده است وزارت نیروی را ملزم کرد تا برای تامین انرژی پایدار تدابیر مختلفی از جمله توجه به انرژی باد، گسترش پنل های خورشیدی و دیگر راهکارها را دردستور کار قرار دهد.
یکی از مهترین روش ها برای تامین انرژی که هم می تواند سبب روشنایی خانه ها و همچنین اشتغال آفرینی شود توجه به نیروگاه های خورشیدی برای تامین برق است در این راستا شرکت های توزیع برق با خرید میزان برق تولیدی توسط شهروندان سهم بسزای در اشتغال آفرینی می توانند داشته باشند.
در همین راستا مسئولان اقتصادی استان که یکی از دغدغه های آنها ایجاد شغل در کهگیلویه و بویراحمد است می توانند با تشویق متقاضیان و همچنین اختصاص تسهیلات می توانند از کسانی که متقاضی راه اندازی نیروهای های خورشیدی خانگی هستند حمایت کرده تا بلکه بتوان در کاهش بیکاری در استان گام برداشت.
در همین رابطه مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با صبح زاگرس گفت: حوزه نیروگاه های خورشیدی شامل نیروگاه تک فاز و سه فاز می شود اگر تک فاز مورد نظر باشد تا 5 کیلو وات و سه فاز تا 15 کیلو وات متقاضیان می توانند نسبت به احداث نیروگاه خورشدی اقدام داشته باشند که توسط شرکت توزیع نیروی برق قرار داد تضمینی خرید انرژی منعقد می شود و علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز خودشان، مازاد آن به شبکه تزریق برق منتقل شده و طبق نرخ مصوب ابلاغی هزینه آن به مشترک پرداخت می شود.
معتمدی زاده با بیان اینکه انرژی خورشدی سبب می شود تا پول کمتری پرداخت شود و مازاد آن طبق نرخ مصوب به فروش برسد، گفت: شرکت توزیع نیروی برق تا کمتر از 100 کیلو وات همکاری می کنند و بالاتر از آن تحت عنوان انرژی های نو مطرح است و توسط شرکت ساتبا خریداری می شود اما توسط شرکت توزیع نیروی برق استان همکاری های فنی و راه اندازی در خارج از شهرها به آنها داده می شود.
وی افزود: برای این کار روال اداری و همچنین صدور مجوزات توسط شرکت توزیع نیروی برق دنبال می شود.
انتهای پیام /