سهم 8 درصدی آموزش و پرورش از بودجه کشور کافی نیست
عضو فراکسیون آموزش و تحقیقات در مجلس شورای اسلامی گفت: سهم آموزش و پرورش از بودجه کشور، تنها هشت درصد است که باید به 15 درصد افزایش یابد.
محمد وحیدی، در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت 50 درصد کارکنان دولت بلاتکلیف است، اظهار کرد: انتقادات بسیاری به آموزش و پرورش وارد است اما کارهای بزرگی نیز از سوی این وزارتخانه انجام شده است.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش پس از انقلاب اسلامی افتخارات بسیاری داشته است، افزود: جامعه فرهنگیان در بدنه انقلاب بسیار تاثیر گذار بودهاند و مدیران بسیاری را به دستگاههای مختلف معرفی کرده است.
وحیدی با تأکید بر اینکه مسئول این وزارتخانه باید شخصی باشد که آموزش و پرورش را زندگی کرده باشد، ادامه داد: شخصی که به عنوان وزیر انتخاب میشود باید درک درستی از وضعیت آموزش و پرورش در مناطق محروم، مرزی و پیچیدگی های آن داشته باشد که به نظرم، فردی خارج از این مجموعه درک درستی از اقدامات لازم برای آموزش و پرورش ندارد.
عضو فراکسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سند تحول آموزش و پرورش را 500 اندیشمند کشور در قالب 80 مقاله علمی آماده کردهاند، اضافه کرد: پس از جمعآوری 10 هزار صفحه مطلب علمی، سند تحول آموزش و پرورش آماده شد.
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سهم آموزش و پرورش در بودجه کشور هشت درصد است، تصریح کرد: میانگین سهم آموزش و پرورش در بودجه کشورهای دیگر 22 درصد است و در کشور ما نیز باید حداقل 15 درصد باشد.
وی با تاکید بر اینکه مهمترین چالش آموزش و پرورش ساماندهی و سازماندهی نیروی انسانی آن است، افزود: وزیر آموزش و پرورش باید شخصی از جنس فرهنگیان باشد که بتواند بدنه عظیم دو میلیون نفری را با خود همراه کند.
نماینده مردم پنج شهرستان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در دولت فعلی زمان مناسبی برای آزمون و خطا نیست و انتظارات مردم از دولت فعلی با دولتهای دیگر متفاوت است.
انتهای پیام